کارگاه آموزشی گردشگری خوراک و نوشیدنی و گردشگری کشاورزی در ابرکوه برگزار شد
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ابرکوه از برگزاری کارگاه آموزشی با رویکرد گردشگری خوراک و نوشیدنی و گردشگری کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، جواد عادل صبح با اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی با حضور هوشمند نایب رئیس گردشگری خوراک و نوشیدنی دونار، کاظمی فعال گردشگری و کارشناس گردشگری کشاورزی و حامد اکرمی هنرمند صنایعدستی و احیاکننده غذاهای سنتی ابرکوه سه شنبه ۲۷ تیرماه در محل عمارت قجری شهرستان ابرکوه برگزار شد.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ابرکوه عنوان کرد: در این کارگاه، تعریف گردشگری خوراک، اهمیت برگزاری موزههای خوراک، مراسم ویژه پخت غذاها، آیین و رسوم پخت غذاها، خلق خاطرات شیرین، حفظ هویت بومی و محلی از طریق پخت غذاهای محلی، ایجاد پیوند صلح و دوستی از طریق پخت غذاها و انتقال فرهنگ بومی بیان شد.
به گفته عادل، در این کارگاه، به ظرفیت بالای شهرستان ابرکوه در حوزه گردشگری خوراک و گردشگری مزرعه، نفع جوامع محلی از گردشگری خوراک و مزرعه، معرفی انواع غذاهای بومی شهرستان ابرکوه، اهمیت گردشگری خوراک در توسعه گردشگری و جذب توریست اشاره شد.
انتهای پیام/