یزد آماده میزبانی از سفرای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیایی

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد از برگزاری جلسه فشرده‌ای برای فراهم‌شدن مقدمات سفر ۱۴ نفر از سفرا و نمایندگان کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیایی مهمان یزد خبر داد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمدعلی شاه‌حسینی به برگزاری جلسه فشرده‌ای برای فراهم‌شدن مقدمات سفر ۱۴ نفر از سفرا و نمایندگان کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیایی مهمان یزد اشاره کرد و اظهار کرد: برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های سفر سفرای کشورهای مجمع گفت‌وگوی آسیا به یزد با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: دبیرکل اکو و ۱۴ نفر از سفرا و نمایندگان کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیایی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه آخر این هفته در برنامه‌های مختلف پیش‌بینی‌شده در استان شرکت می‌کنند.

شاه‌حسینی افزود: ملاقات با استاندار یزد، بازدید از چند مجموعه گردشگری و نشست با فعالان اقتصادی از جمله برنامه‌های حضور سفرا و نمایندگان کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی آسیا برای در یزد است.

او در ادامه گفت: این اتفاق گامی بسیار اثرگذار برای استفاده از ظرفیت‌های گردشگری، اقتصادی و فرهنگی تمامی استان‌های کشور به‌ویژه این شهر میراث جهانی و استان دارالعباده و دارالعلم یزد است و برنامه‌های این رویداد مهم نیز به‌مرور اجرا می‌شود.

 شهر میراث جهانی یزد به‌عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیایی (ACD) میزبان ۱۴ سفیر و نماینده این کشورها است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد