بافق در مسیر تبدیل‌شدن به قطب گردشگری استان یزد

۱۷ مرداد ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور از برنامه‌های توسعه‌ای و حمایت‌های مالی از شهرستان بافق خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، بهروز ندایی، امروز ۱۷ مردادماه، در جریان بازدید از شهرستان بافق اظهار کرد: امروز توفیق شد تا از آثار تاریخی، بافت تاریخی ارزشمند و روستاها و قلعه‌های در حال مرمت این شهرستان بازدید کنیم.

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور افزود: طبیعت بی‌نظیر کویر بافق نیز ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد و در آینده نزدیک به یکی از قطب‌های گردشگری استان یزد تبدیل خواهد شد.

ندایی با تقدیر از همکاری شهردار و اعضای شورای شهر بافق در اجرای پروژه‌های گردشگری، افزود: شهرداری بافق اقدامات مؤثری در حوزه توسعه زیرساخت‌های گردشگری انجام داده است، ازجمله ایجاد باغ ایرانی و پارک اقامتی-پذیرایی برای گردشگران که هر دو طرح از برنامه‌های کلیدی در جذب توریست محسوب می‌شوند.

او از برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، برای حمایت مالی و تسهیلاتی از طرح‌های توسعه‌ای شهرستان بافق خبر داد و گفت: پس از جمع‌بندی نهایی طرح‌ها و برآورد طرح‌ها، کمک‌های مالی و تسهیلات ویژه‌ای به این شهرستان اختصاص خواهد یافت و بعد از جمع‌بندی طرح‌ها به‌صورت ویژه پیگیری می‌شود.

ارتقاء نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بافق به اداره شهرستان بافق

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌فرهنگی با اشاره به رشد جمعیتی و غنای تاریخی و طبیعی بافق، از برنامه‌های این وزارتخانه برای ارتقای وضعیت سازمانی میراث‌فرهنگی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای بافق، تصمیم گرفته‌شده تا نمایندگی میراثفرهنگی این شهرستان به اداره ارتقا یابد و چارت سازمانی و نیروی انسانی آن حداقل دو تا سه برابر افزایش پیدا کند.

ندایی در پایان با اشاره به نقش بخش خصوصی در توسعه گردشگری، خاطرنشان کرد: امید که با مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی، اجرای پروژه‌های گردشگری در بافق تسریع شود تا گردشگران هرچه سریع‌تر از این امکانات بهره‌مند شوند.

او گفت: شهرستان بافق با دارا بودن جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و کویری، به‌زودی به یکی از مقاصد مهم گردشگری ایران تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام /

آخرین مطالب

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد