کارگاه آموزشی گردشگری خوراک و نوشیدنی و گردشگری کشاورزی در ابرکوه برگزار شد

۲۸ تیر ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه از برگزاری کارگاه آموزشی با رویکرد گردشگری خوراک و نوشیدنی و گردشگری کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، جواد عادل صبح  با اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی با حضور هوشمند نایب رئیس گردشگری خوراک و نوشیدنی دونار، کاظمی فعال گردشگری و کارشناس گردشگری کشاورزی و حامد اکرمی هنرمند صنایع‌دستی و احیاکننده غذاهای سنتی ابرکوه سه شنبه ۲۷ تیرماه در محل عمارت قجری شهرستان ابرکوه برگزار شد.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه عنوان کرد: در این کارگاه، تعریف گردشگری خوراک، اهمیت برگزاری موزه‌های خوراک، مراسم ویژه پخت غذاها، آیین و رسوم پخت غذاها، خلق خاطرات شیرین، حفظ هویت بومی و محلی از طریق پخت غذاهای محلی، ایجاد پیوند صلح و دوستی از طریق پخت غذاها و انتقال فرهنگ بومی بیان شد.

به گفته عادل، در این کارگاه، به ظرفیت بالای شهرستان ابرکوه در حوزه گردشگری خوراک و گردشگری مزرعه، نفع جوامع محلی از گردشگری خوراک و مزرعه، معرفی انواع غذاهای بومی شهرستان ابرکوه، اهمیت گردشگری خوراک در توسعه گردشگری و جذب توریست اشاره شد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی