حضور ۱۸ فعال گردشگری در اولین فم‌تور شهرستان مهریز +تصویر

۰۷ مهر ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

اولین فم تور باغشهر تاریخی مهریز با حضور ۱۸ نفر از فعالان گردشگری، مدیران دفاتر توریستی و خبرنگاران کشور در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، کرباسی، رئیس میراث فرهنگی شهرستان مهریز گفت: برای اولین بار فم تور ۱۸ نفر از فعالان گردشگری، مدیران دفاتر توریستی، خبرنگار و روزنامه نگاران و برخی از موسسه های گردشگری از سراسر کشور در باغشهر تاریخی مهریز برگزار شد.

‌کرباسی با اشاره به بازدید اولین فم تور مهریز از اماکن تاریخی، طبیعی و چند مرکز اقامتی و پذیرایی، افزود: این فم تور به منظور آشنایی فعالان با جاذبه‌های شهرستان مهریز بود که به دنبال آن رونق این صنعت را در این شهرستان به همراه دارد.

فم تور، سفر ارزان یا رایگانی است که در آن از متخصصان صنعت گردشگری همچون عکاسان، تور لیدرها، بلاگرها، روزنامه نگاران و مشاوران سفر بهره می‌گیرند تا به معرفی یک شهر، جاذبه‌ها و دیدنی‌های آن بپردازند.

تاکنون حدود ۶۰۰ اثر تاریخی در مهریز شناسایی‌ شده که ۱۰۶ مورد آنها به ثبت آثار ملی رسیده و در این میان نیز باغ پهلوان‌پور و قنات حسن‌آباد مشیر و دهنو نیز در فهرست آثار جهانی یونسکو  ثبت شده است.

آخرین مطالب

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان

معاون گردشگری کشور از هتل کوشک اردکان بازدید کرد

بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی از دروازه سیف اردکان

معاون گردشگری کشور از پروژه احیای بازار تاریخی اردکان بازدید کرد

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان یزد
حفاظت از میراث‌فرهنگی، نیازمند مشارکت همگانی است

مجتمع گردشگری کاروانسرای جهانی عقدا افتتاح شد