افزایش ۱۸ درصدی اشتغال روستایی در سال گذشته/ هزینه بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری روستایی

۰۷ مهر ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ویژه توسعه گردشگری روستایی هزینه شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، محمد امید، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور عصر شنبه در همایش فعالان گردشگری روستایی استان یزد با اشاره به اینکه منابع اشتغال روستاییان در جای خود هزینه شده است، گفت: در سال ۹۶ سهم روستاها از اشتغال کشور ۵ درصد بود که در سال ۹۷ به ۲۳ درصد رسید و بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ویژه توسعه گردشگری روستایی هزینه شده است.

امید با بیان اینکه استان یزد از استان های سرامد در جذب منابع است افزود: از مبلغ هزینه شده در بحث توسعه گردشگری روستایی بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان آن سهم استان یزد بوده و در بخش گردشگری نیز در ردیف استان‌های نخست کشور قرار دارد.

او با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد جمعیت روستایی کشور در روستا ها سکونت دارند، اظهار داشت: فعالیت‌های خوبی در روستاها انجام شده و در حال حاضر ۳۹ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۶۰ هزار آبادی در کشور داریم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: بیش از ۱۲۰ واحد بومگردی در استان یزد وجود دارد و همین تعداد نیز در دست اقدام و احداث است لذا استان یزد خاستگاه بومگردی کشور است و همراه شدن این تعداد بومگردی با مهمان نوازی، برخورد خوب و مهربانی مردم یزد با گردشگران باعث شده موفقیت‌های بسیار خوبی بدست آورند.

امید افزود: در حال حاضر تمام روستاهای کشور برق دار  هستند و همچنین بیش از ۹۳ درصد دارای آب آشامیدنی و ۸۶ درصد گاز رسانی شده که قبل از دولت تدبیر و امید ۱۵ درصد بود و در حال حاضر بالای ۸۶ درصد روستاها گازدار شده‌اند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ادامه داد: همه روستاها مراکز آموزشی و مرکز بهداشت در صددرصد روستاها وجود دارد و بالای ۹۰ درصد راه‌های روستایی هم ایجاد شده اما علی رغم همه این توجهات متاسفانه جمعیت روستاها تخلیه می‌شد و در حال مهاجرت به شهرها بودند.

آخرین مطالب

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت

اختصاص ماهانه ۳ میلیارد تومان تسهیلات به تأسیسات گردشگری اردکان