بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان

۱۶ مهر ۱۴۰۵ / در گردشگری

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در جریان سفر یک‌روزه خود به شهرستان اردکان از کافه گریکو و بوتیک مستوری بازدید کرد و در جریان ظرفیت‌ها و فعالیت‌های این دو مجموعه گردشگری قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، بازدید معاون گردشگری کشور صبح امروز چهارشنبه ۱۵ مهرماه، با همراهی جمعی از مسئولان اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد و مسئولان شهرستان اردکان انجام شد.

انوشیروان محسنی بندپی در جریان این بازدیدها، از نزدیک با ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه گردشگری و نحوه فعالیت این مجموعه‌ها در بافت تاریخی اردکان آشنا شد و ظرفیت مجموعه‌های گردشگری بخش خصوصی در توسعه خدمات گردشگری و رونق بافت تاریخی شهرستان مورد توجه قرار گرفت.

کافه گریکو و بوتیک مستوری از جمله مجموعه‌های فعال گردشگری اردکان هستند که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بافت تاریخی شهرستان، در زمینه ارائه خدمات گردشگری و اقامتی فعالیت دارند.

انتهای پیام/

    آخرین مطالب

    سیدمحمد رستگاری
    روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

    معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

    معاون گردشگری کشور:
    اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

    معاون گردشگری کشور از هتل کوشک اردکان بازدید کرد

    بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی از دروازه سیف اردکان

    معاون گردشگری کشور از پروژه احیای بازار تاریخی اردکان بازدید کرد

    فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان یزد
    حفاظت از میراث‌فرهنگی، نیازمند مشارکت همگانی است

    مجتمع گردشگری کاروانسرای جهانی عقدا افتتاح شد

    مدیرکل میراث فرهنگی یزد:
    نمایشگاه گردشگری یزد فرصتی برای آشنایی با فرهنگ و آیین‌های استان‌های مختلف است

    معاون گردشگری یزد:
    معرفی شهرستان‌های استان محور اصلی نمایشگاه گردشگری یزد است

    نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد افتتاح شد

    معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار یزد تأکید کرد:
    ضرورت تسریع در تعیین تکلیف و جذب تسهیلات گردشگری یزد