رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد در گفتگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد:
ارتباط مجازی شهروندان یزدی با مردم شهر یاسبرین در دستور کار کمیسیون گردشگری/ برگزاری نمایشگاه سلامت برای نخستین‌بار در شهر یزد

۰۹ دی ۱۴۰۳ / در گردشگری, گزارش خبری، مقالات و یادداشت ها

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: با بررسی و اجرای یک طرح مناسب، مردم یزد و یاسبرین می‌توانند به صورت مجازی با یکدیگر در ارتباط باشند و با فرهنگ، آداب و رسوم و جاذبه‌های گردشگری هم آشنا شوند.

بی‌بی فاطمه حقیرالسادات در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به اینکه در کمیسیون گردشگری طرحی برای افزایش ارتباط شهر یزد و یاسبرین مطرح شد، گفت: یزد و یاسبرین ۲ خواهرخوانده قدیمی هستند که می‌توانند بیش از پیش ارتباطات فرهنگی اقتصاد و تجاری داشته باشند، اگر پرتالی در سطح شهر نصب شود، مردمان هر دو شهر از این طریق می‌توانند باهم ارتباط برقرار کنند.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: یزد و یاسبرین به عنوان ۲ شهر با تاریخ و فرهنگ غنی، به عنوان خواهرخوانده محسوب می‌شوند. این پیوند فرهنگی نه‌تنها نماد دوستی و همبستگی میان ملت‌ها است، بلکه می‌تواند به عنوان فرصتی برای توسعه ارتباطات اقتصادی و تجاری نیز مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

او تصریح کرد: ارتباط بین مردم دو شهر می‌تواند زمینه را برای تبادل تجربیات و ایده‌ها فراهم کند، به‌طورکلی، خواهرخواندگی یزد و یاسبرین فرصتی است تا علاوه بر تقویت روابط فرهنگی، زمینه‌های اقتصادی و تجاری جدیدی نیز ایجاد شود که درنهایت به نفع هر دو طرف خواهد بود. امید است با تلاش‌های مشترک، این پیوند به یک الگوی موفق در سطح بین‌المللی تبدیل شود.

او تأکید کرد: این طرح در کمیسیون گردشگری مطرح و مصوب شد، همچنین برای بررسی همه‌جانبه آن مقرر شد در کمیسیون خدمات شهری و شهر هوشمند نیز مطرح شود.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد اضافه کرد: نمایشگاه سلامت برای نخستین بار از ۲۵ تا ۲۸ دی‌ماه سال جاری در شهر یزد برگزار می‌شود و بخش گردشگری کمیسیون قرار است حضور پررنگی در این نمایشگاه داشته باشد و درصدد هستیم در نمایشگاه سلامت مثلث طلایی گردشگری یزد، اصفهان و شیراز بیش از پیش معرفی و از ظرفیت آن استفاده شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

سیدمحمد رستگاری
مسجد؛ نبض زنده تاریخ یزد

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه