مقاوم سازی بافت تاریخی بافق در برابر بارش های پاییزی

۰۴ آبان ۱۳۹۸ / در میراث فرهنگی

رئیس میراث فرهنگی شهرستان بافق گفت: بناهای تاریخی این شهرستان در برابر خطرات ناشی از بارندگی های فصل پاییز ایمن شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، لیلی رنجبر،  گفت: با توجه به در پیش بودن بارندگی های فصل پاییز، به منظور کاهش خطرات ناشی از آن، بنا های خشتی و تاریخی ایمن سازی و مقاوم شدند.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق افزود: رفع خطر ساباط مجاور محور حوض بازو و اجرای مجدد آن، اندود کاهگل پشت بام رواق های تفکیک کننده، اجرای خرپشته و اصلاح پله های مسجد جامع قدیم و مصلی شهرستان بافق از جمله اقدامات انجام شده برای پیشگری از خطرات بارش های پاییزی است.

رنجبر اظهار داشت: برای مرمت، حفاظت و ایمن سازی بافت تاریخی بافق ۷۰ میلیون ریال هزینه شده است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد و ۶۳ اثر این شهرستان در فهرستا ملی به ثبت رسیده که ۳۹ اثر آن تاریخی و ۲۴ اثر آن طبیعی و ناملموس است.

آخرین مطالب

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان

معاون گردشگری کشور از هتل کوشک اردکان بازدید کرد

بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی از دروازه سیف اردکان

معاون گردشگری کشور از پروژه احیای بازار تاریخی اردکان بازدید کرد

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان یزد
حفاظت از میراث‌فرهنگی، نیازمند مشارکت همگانی است

مجتمع گردشگری کاروانسرای جهانی عقدا افتتاح شد