تکیه امیر چقماق از پایداری سازه‌ای خوبی برخورداراست

۲۰ مرداد ۱۴۰۱ / در میراث فرهنگی

معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به بارندگی اخیر در یزد گفت: «تکیه امیر چقماق از پایداری سازه‌ای خوبی برخورداراست.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عبدالمجید شاکری شمسی روز پنج‌شنبه ۲۰ مردادماه با اعلام این مطلب افزود: «با توجه به بارندگی‌های اخیر در استان، برنامه پایش پایداری سازه‌های تاریخی در دستور کار این اداره‌کل قرار گرفت و بیشتر بناهای نفیس تاریخی در حال پایش هستند.»
معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ادامه داد: «هر بنای تاریخی در طول زمان به دلیل گذر زمان و فرسودگی‌های ذاتی مواد و مصالح قطعاً در معرض آسیب‌هایی هست که این موضوع یک امر طبیعی است و بنای تکیه امیر چقماق هم از این موضوع مستثنا نیست.»
شاکری اظهار داشت: «در این مجموعه چند روز پس از بارندگی، عملیات شاهد گذاری کامل بنا انجام داده‌شده و چون برنامه تجمع عزاداران حسینی طبق روال سال‌های گذشته در محل تکیه قرار بود انجام شود، بنا به حساسیت موضوع به هیئت‌های مذهبی توصیه شد که مراسم در محل تکیه انجام نگیرد، این موضوع باعث شد برخی از رسانه‌ها با عناوین گمراه‌کننده به این موضوع بپردازند، درمجموع در حال حاضر تکیه امیر چقماق از پایداری سازه‌ای خوبی برخوردار است، اما برای پیشگیری از بروز مخاطرات جدی نیاز به برنامه‌ریزی و تصمیمات فنی دقیق بوده که این اقدام در حال انجام است.»

آخرین مطالب

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت