تخریب خانه‌ای تاریخی برای احداث پارکینگ/ عوامل تخریب به مراجع قضایی معرفی می‌شوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ / در میراث فرهنگی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد از تخریب خانه‌ای تاریخی بدون مجوز میراث فرهنگی برای احداث پارکینگ خبرداد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “سید مصطفی فاطمی”گفت: بقایای خانه‌ای تاریخی در حریم مسجد جامع ابرند آباد شهر شاهدیه برای احداث پارکینگ، بدون مجوز میراث فرهنگی تخریب و با خاک یکسان شد و عزایی مضاعف را بر دل دوست داران میراث فرهنگی گذاشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد افزود: هرچند این بنا به ثبت آثار ملی نرسیده است، ولی این خانه تاریخی با قدمت بیش از ۱۰۰ سال جزو آثار تاریخی محسوب می‌شود و هرگونه تخریب و بازسازی در آن منطقه باید با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی صورت گیرد.

او اظهار داشت: عوامل تخریب این بنا شناسایی و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد، و خانه تاریخی بازسازی و معبر ایجاد شده به حالت قبلی باز می‌گردد.

شاهدیه، شهری است در بخش مرکزی شهرستان یزد که از سه بخش ابرند آباد، گردفرامرز، و نصرت آباد تشکیل شده است.

آخرین مطالب

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد

سرای آذریزدی موزه شد/ خانه‌ای برای ماندگاری قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی