رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد عنوان کرد
گسترش تعاملات بین‌المللی یزد با خواهرخوانده‌ها در مسیر توسعه گردشگری و تجارت

۱۱ آبان ۱۴۰۴ / در گردشگری, گزارش خبری، مقالات و یادداشت ها

رئیس کمیسیون گردشگری، میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و روابط بین‌الملل شورای اسلامی شهر یزد از برنامه‌ریزی برای تقویت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه گردشگری، فرهنگی و اقتصادی خبر داد.

بی‌بی فاطمه حقیرالسادات در نشست مشترک با عامل توسعه خوشه گردشگری استان و نماینده وزارت امور خارجه در استان و کارشناس بخش بین‌الملل شهرداری یزد، در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، به بررسی راهکارهای حضور فعالان گردشگری، صنعتی و بازرگانی یزد در شهرهای خواهرخوانده پرداخت.

رئیس کمیسیون گردشگری یزد با اشاره به اهمیت حضور یزد در رویدادهای بین‌المللی گفت: در گام نخست، با توجه به برگزاری نمایشگاه گردشگری تاشکند در ازبکستان از ۶ تا ۸ آذرماه، پیشنهاد شد بخشی از فعالان گردشگری یزد با همکاری خوشه گردشگری استان در این رویداد شرکت کنند تا زمینه ارتباطات علمی، تجاری و فرهنگی و گردشگری با کشورهای منطقه فراهم شود. ناگفته نماند که شهر خیوه که خواهرخوانده یزد است در ازبکستان قرار دارد.

حقیرالسادات افزود: در ادامه، مقرر شد که تور گردشگری صنعتی بازرگانی، فرهنگی و گردشگری یزد به شهر تورفان  چین طراحی شود؛ شهری که از نظر اقلیمی و زیستی شباهت زیادی به یزد دارد و اخیراً تفاهم‌نامه همکاری بین دو شهر امضا شده است. هدف از این سفر، بازدید از پروژه‌های بزرگ صنعتی، مدیریت آب، تولید برق از انرژی خورشیدی  و جاذبه‌های گردشگری تورفان  خواهد بود تا زمینه توسعه همکاری‌های مشترک فراهم شود.

رئیس کمیسیون گردشگری یزد با اشاره به روابط اقتصادی مطلوب میان ایران و چین و وجود قرارداد ۲۵ ساله همکاری، تأکید کرد که این ظرفیت باید در قالب سفرهای تخصصی و پروژه‌های مشترک فعال شود.

او ادامه داد: همچنین پیشنهاد شد با همکاری خوشه گردشگری استان، برنامه‌ای برای میزبانی تاجران پارسیان هند که از گذشته روابط دیرینه‌ای با یزد داشته‌اند، طراحی شود تا تبادلات فرهنگی و اقتصادی میان دو منطقه تقویت شود.

حقیرالسادات به برنامه‌های دیگر این کمیسیون نیز اشاره کرد و گفت: در این نشست، موضوع سفر زمینی هیئتی از یزد به شهر دیوانیه عراق نیز مطرح شد که می‌تواند با هدف توسعه گردشگری صنعتی و تجاری انجام گیرد. این سفر با همکاری شهرداری یزد و خوشه گردشگری استان و با استفاده از دو دستگاه اتوبوس جدید شهرداری امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس کمیسیون گردشگری یزد در پایان از طرح پیشنهادی دیگری خبر داد و اظهار کرد: در صورت فراهم شدن شرایط، در فروردین یا اردیبهشت ۱۴۰۵ برنامه‌ای برای سفر زمینی به سه کشور ترکیه، ارمنستان و گرجستان تدوین خواهد شد تا ضمن بازدید از شهرهای خواهرخوانده‌های یزد (گیومری در ارمنستان و پوتی در گرجستان) دو شهر وان و ترابزون ترکیه در مسیر  از بندر انزلی  که خواهرخوانده داخلی یزد است، نیز دیدن شود. این اقدام می‌تواند گامی مؤثر در توسعه دیپلماسی شهری، تعاملات فرهنگی، گردشگری و اقتصادی یزد باشد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت