پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

۰۳ شهریور ۱۴۰۵ / در گردشگری

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» با اجرای گروه‌های موسیقی استان یزد و با هدف ایجاد فضای شاد و فرهنگی در بافت تاریخی شهر یزد، از پنجم تا هشتم شهریورماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری وصنایع‌دستی استان یزد، پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» از پنجم تا هشتم شهریورماه ۱۴۰۵، هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ در خانه خلاق و نوآوری زی‌نو (عمارت حیرانی) برگزار خواهد شد.

این جشنواره با اجرای گروه‌های موسیقی استان یزد، در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان و ایجاد زمینه حضور شهروندان و گردشگران در فضاهای تاریخی و فرهنگی شهر برگزار می‌شود.

«کوچه آشتی‌کنان» طی دوره‌های گذشته نیز در فضاهای تاریخی و فرهنگی شهر یزد برگزار شده است؛ به طوری که سه دوره از این رویداد در محل بقعه دوازده امام و یک دوره نیز در پارک فهادان برگزار شده است.

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از پنجم تا هشتم شهریورماه در خانه خلاق و نوآوری زی‌نو (عمارت حیرانی) میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

    آخرین مطالب

    استاندار یزد:
    رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

    بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

    ۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

    نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

    بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

    بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

    عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

    بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

    بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

    افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت

    اختصاص ماهانه ۳ میلیارد تومان تسهیلات به تأسیسات گردشگری اردکان

    پیام تبریک مدیر کل میراث‌فرهنگی یزد به مناسبت گرامیداشت هفته دولت