جشنواره خوراک فرصتی برای معرفی ظرفیتهای یزد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد از لزوم ساماندهی وضعیت غذاها و خوراک بومی و سنتی خبر داد و گفت: «برگزاری جشنوارهها در معرفی ظرفیتهای موجود بسیار مؤثر است.»
به گزارش روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، احمد آخوندی روز دوشنبه ۹ اسفندماه در نشست با مسئول کمیته گردشگری خوراک بابیان اینکه غذای سنتی یزد نیازمند ساماندهی است، اظهار کرد: «یکی از اقداماتی که میتواند باعث ساماندهی خوراکهای سنتی و بومی یزد شود مربوط به برگزاری جشنواره خوراک است.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد بابیان اینکه برگزاری جشنوارهها در معرفی ظرفیتهای موجود بسیار مؤثر است، گفت: «جشنواره خوراک نیز فرصت و ظرفیت مؤثری برای معرفی خوراک و جاذبههای خوراکی است.»
آخوندی ادامه داد: «از برگزاری جشنواره خوراک در یزد حمایت میکنیم و باید برای معرفی ظرفیتهای خوراک یزد استفاده از خوراکیهای بومی و سنتی را ترویج کنیم.»
او تصریح کرد: «یزد سرشار از خوراک و فرهنگ و آیین و رسوم این خوراکهاست و خوراکیهای یزد عموماً جاذبههای قابلتوجهی هستند که بسیاری از آنها پشتوانه فرهنگی و آدابورسوم بومی را به همراه دارد و حفظ این خوراکیها میتواند در فرهنگسازی و حفظ آدابورسوم یزد نیز مؤثر باشد.»