آزادی سازی ده زندانی جرائم غیر عمد توسط هنرمندان زیورآلات سنتی یزد

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ / در صنایع دستی

جمعی از پیشکسوتان رشته زیورآلات سنتی استان یزد، در روز ولادت حضرت علی (ع) با آیت‌الله محمدرضا ناصری امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان یزد دیدار کردند.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز سه‌شنبه ۲۶ بهمن‌ماه هم‌زمان با ولادت حضرت علی (ع) تعدادی از هنرمندان پیشکسوت صنایع‌دستی استان در رشته زیورآلات سنتی با آیت‌الله محمدرضا ناصری امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان یزد دیدار کردند.
در این مراسم ابتدا رئیس صنف طلاسازان یزد گزارشی از فعالیت‌های این صنف ارائه داد و گفت: «همکاری با معاونت صنایع‌دستی در راستای ثبت یزد به‌عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی، پیگیری در راستای ثبت ۴۲ اثر از آثار زیورآلات سنتی از هنرمندان پیشکسوتان استان یزد، پیگیری در راستای آزادسازی ۱۰ زندانی جرائم نقدی از زندان و انجام پیگیری آموزش این هنر اصیل و بومی به نسل جدید از مهم‌ترین اقدامات این گروه بوده است.»
در ادامه آیت‌الله ناصری امام‌جمعه یزد ضمن خوش‌آمد گویی به هنرمندان و تبریک سالروز ولادت حضرت علی (ع), در خصوص اهمیت صنایع‌دستی اظهار داشت: «خصوصیات فرهنگی و ویژگی‌های اقوام از طریق صنایع‌دستی مبادله می‌شود و نوعی ارتباط را ایجاد می‌کند.»
امام‌جمعه یزد اضافه کرد: «هر هنرمند از افتخارات استان است و اقتصاد فعال و رونق تولید نیازمند یاری هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی است.»
آیت‌الله ناصری در پایان ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده توسط هنرمندان رشته زیورآلات سنتی، هدایایی به‌رسم یادبود به آن‌ها اهداء کرد.

آخرین مطالب

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد

سرای آذریزدی موزه شد/ خانه‌ای برای ماندگاری قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان