پایان مرمت آب‌انبار تاریخی مریم‌آباد یزد

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمدرضا فلاحتی روز دوشنبه ۲۵ بهمن‌ماه با اعلام این خبر گفت: «این آب‌انبار دارای ۴ بادگیر، مخزن و سردر بوده و مصالح اصلی استفاده‌شده در ساخت آن خشت، سنگ و آجر است.»
سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد با اشاره به اینکه این پروژه مرمتی توسط نیروهای امانی اداره‌کل و با مشارکت شهرداری منطقه دو انجام‌شده، افزود: «در طول زمان بر بنای آب‌انبار تاریخی محله مریم‌آباد آسیب‌هایی واردشده بود و به‌منظور پیشگیری از تخریب بیشتر این بنا، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد کار مرمت آن را آغاز کرد.»
فلاحتی ادامه داد: «اقدامات مرمتی در این بنا به‌صورت نخاله برداری، پاک‌سازی محوطه و راه‌پله‌های آب‌انبار، مرمت بادگیرها و بندکشی نماهای آجری، بدنه سازی و کف سازی محوطه آب‌انبار و مرمت سردر ورودی راه‌پله‌ها انجام‌شده است.»

آخرین مطالب

تدوین برنامه مرمت مرحله‌ای بازارچه تاریخی حاج میرزا هادی اردکان

عملیات مرمت اضطراری باغ تاریخی حمص در بافق آغاز شد

بررسی پیشینه باستان‌شناختی شهر تاریخی یزد در بیست و نهمین نشست کمیته تاریخی‌فرهنگی

معاون گردشگری کشور:
گردشگری محرم در یزد ظرفیت مهم توسعه فرهنگی و اقتصادی است

جمع‌آوری مناره‌های الحاقی مسجد جامع ابرند آباد؛ گامی در مسیر احیای اصالت تاریخی بنا

نشست تخصصی گردشگری با فعالین بخش خصوصی یزد

بازدید معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور از بافت تاریخی یزد

بازدید معاون گردشگری کشور از باغ جهانی پهلوان‌پور مهریز

برگزاری نشست شورای راهبردی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در استان یزد

بازدید معاون گردشگری کشور از مجموعه گردشگری نیر زیبای من

بازدید معاون گردشگری کشور از مجموعه گردشگری آریا باغ آقا هاشم تفت

گردشگری در اولویت سیاست‌های توسعه اقتصادی کشور قرار دارد