پایان مرمت آب‌انبار تاریخی مریم‌آباد یزد

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد از پایان پروژه مرمت و ساماندهی آب‌انبار محله مریم‌آباد خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمدرضا فلاحتی روز دوشنبه ۲۵ بهمن‌ماه با اعلام این خبر گفت: «این آب‌انبار دارای ۴ بادگیر، مخزن و سردر بوده و مصالح اصلی استفاده‌شده در ساخت آن خشت، سنگ و آجر است.»
سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد با اشاره به اینکه این پروژه مرمتی توسط نیروهای امانی اداره‌کل و با مشارکت شهرداری منطقه دو انجام‌شده، افزود: «در طول زمان بر بنای آب‌انبار تاریخی محله مریم‌آباد آسیب‌هایی واردشده بود و به‌منظور پیشگیری از تخریب بیشتر این بنا، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد کار مرمت آن را آغاز کرد.»
فلاحتی ادامه داد: «اقدامات مرمتی در این بنا به‌صورت نخاله برداری، پاک‌سازی محوطه و راه‌پله‌های آب‌انبار، مرمت بادگیرها و بندکشی نماهای آجری، بدنه سازی و کف سازی محوطه آب‌انبار و مرمت سردر ورودی راه‌پله‌ها انجام‌شده است.»

آخرین مطالب

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
ضرورت تقویت همکاری تشکل‌های تخصصی برای توسعه گردشگری یزد

درخشش هنر و اصالت بفروئیه در سطح ملی/ استاد حبیب‌الله موتاب بفروئی برگزیده ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی شد

پایش و پاک‌سازی ناودان‌ها و بام‌های بافت تاریخی یزد در آستانه فصل بارندگی

پنج واحد اقامتی غیرمجاز در یزد پلمب شد

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری