شهر میراث جهانی یزد میزبان توراپراتورهای 13 کشور دنیا بود

۰۵ آذر ۱۳۹۷ / در گردشگری و سرمایه گذاری

یکشنبه چهارم آذرماه ۹۷؛ توراپراتورهای ۱۳ کشور دنیا با حضور در شهر میراث جهانی یزد، از آثار تاریخی، فرهنگی و گردشگری این شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، دیروز یکی از بزرگترین تورهای آشناسازی برای مدیران شرکت های توراپراتور خارجی از کشور های فرانسه، اسپانیا، استرالیا، روسیه، هلند، بلژیک، اتریش، برزیل، کاستاریکا، مکزیک، الجزائر، آرژانتین و پرتغال با برنامه ریزی و همکاری موثر بخش خصوصی در یزد برگزار شد.

بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی یزد، آشنایی با اماکن اقامتی و فرصت های جذب گردشگر در این شهر تاریخی از مهمترین برنامه های سفر یکروزه این گروه به شهر میراث جهانی یزد بود.

گفتنی است: گروهی از مدیران توراپراتورهای کشورهای خارجی از طریق هلدینگ گردشگری مارکوپولو برای آشنایی بیشتر با جاذبه ها، زیرساخت های گردشگری و فرصت های جذب گردشگر به ایران دعوت شده اند تا با حضور در شهرهای اصلی ایران، جهت سفرهای خوب و مطلوب برای گردشگران کشورهای خود برنامه ریزی کنند.

آخرین مطالب

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان