موانع و مشکلات مراکز اقامتی استان یزد بررسی شد
جلسه رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه فعالیت هتل ها، واحدهای اقامتی و دفاتر خدمات مسافرتی و چگونگی رفع مشکلات صنعت گردشگری امروز بیست و هفتم اردیبهشت ماه در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، در این نشست که با حضور مدیرکل میراث فرهنگی استان و جمعی از نمایندگان دستگاه های مختلف ازجمله: اداره کل اطلاعات، پلیس اماکن، دانشکده علوم پزشکی،شهرداری وجامعه هتلداران استان برگزار شد موانع سرمایه گذاری در بخش گردشگری و هم چنین مشکلات هتل ها و واحدهای اقامتی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در این جلسه ضمن اشاره به وضعیت کنونی هتل ها و واحدهای اقامتی استان، گفت: تقویت زیرساختهای گردشگری به ویژه زیرساختهای اقامتی از جمله هتل ها قطعا رونق گردشگری استان را به همراه دارد.
"فاطمه دانش یزدی" در ادامه با اشاره به ساخت هتلهای چندستاره در استان، اظهار کرد: نامگذاری سال ۹۵ به نام سال خوشآمدگویی تمرینی برای تقویت زیرساختهای گردشگری استان از جمله واحدهای اقامتی بود.
این مقام مسئول ساخت هتل و مراکز پذیرایی، ساماندهی معابر بافت تاریخی و ایجاد اقامتگاههای بومگردی را از جمله اقداماتی که در راستای تقویت زیرساخت های گردشگری انجام شده است دانست و اظهار داشت: با توجه به رونق گردشگری و لزوم استفاده از مراکز اقامتی مناسب، استان یزد شرایط تحول و احداث این مراکز را داشته و باید برای رونق بخش گردشگری زمینه های امنیت و آرامش گردشگر را فراهم نماید.
وی استان یزد را مستعد برای سرمایه گذاری در حوزههای متنوع گردشگری خواند و افزود: یزد با پیشینه تاریخی، موقعیت جغرافیایی و تنوع اقلیمی که دارد در حوزههای مختلف گردشگری توانمند بوده و میتواند مقصد مناسبی برای گردشگران داخلی و خارجی باشد. و وظیفه ما هم در فراهم نمودن بستر مناسب برای پذیرایی از آنها مهم و ضروری است.
دانش یزدی حمایت از بخش خصوصی را درصنعت گردشگری مهم دانست و اظهار داشت: صنعت نوپای گردشگری در ایران نیازمند حمایت بوده و با همراهی و همکاری بخش دولتی و خصوصی است که میتوانیم این صنعت را تقویت نموده و از مزایای آن در جهت رونق اقتصادی بهرمند گردیم و نقش مراکز اقامتی نیز مهمترین قسمت این صنعت است که باید به آن به صورت ویژه پرداخته شود چرا که اقامتگاه مناسب و امن میتواند شیرینی سفر را دو چندان نموده و انگیزه سفرهای متعدد را در گردشگر ایجاد نماید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در این جلسه به برنامه ریزی دقیق جهت ساماندهی و رونق گردشگران ورودی به استان تاکید کرد و افزود: اگر مسافران یک بار استان را به عنوان مقصد سفر انتخاب کنند، قطعاً به دیگران هم پیشنهاد سفر به استان را خواهند داد.
وی در ادامه ضمن اعلام اینکه امسال استانهای کمتر مطرح شده با برنامه ریزی و معرفی مطلوب توانستند گوی سبقت را از استانهایی که همیشه از لحاظ گردشگری مطرح بودند، بگیرند، گفت: باید طوری برنامه ریزی شود تا غیر از ایام پیک وایام جشنوارهها، گردشگران استان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.
دانش یزدی در این جلسه اشاره ای به خانههای استیجاری نیز داشت و تصریح کرد: به طور قطع در زمان بیشترین حضور مسافر به ویژه در ایام نوروز به فعالیت خانههای استیجاری نیاز داریم اما فعالیت آنها باید ساماندهی شود و تحت نظارت قرار گیرد که این امر با همکاری ارگان های مختلف استان محقق خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در پایان با بیان اینکه معاونت گردشگری و سرمایه گذاری استان با جدیت کامل پیگیر مشکلات موجود در بخش های مختلف گردشگری است، گفت: هدف برگزاری این جلسات بررسی چگونگی رفع موانع موجود با بهره مندی از ظرفیتهای استانی می باشد .
لازم به ذکر است در این نشست به برشماری موضوع فعالیت های خانه های استیجاری غیرمجاز نیز پرداخته شد و مقرر گردید این مهم با قید فوریت بررسی و در خصوص آن اقدام شود.