برگزاری جشن شکرگزاری پایان برداشت زردآلو در ابرکوه
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد از برگزاری جشن شکرگزاری پایان برداشت محصول زردآلو در دهستانهای فراغه و تیجرد خبر داد.
به گزارش روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، مصطفی سپهری روز شنبه ۲۸ خردادماه با اعلام این خبر گفت: «جشن شکرگزاری پایان برداشت محصول زردآلو در دهستانهای فراغه و تیجرد با حضور مسئولین استانی و شهرستانی همراه با برنامههای متنوع به مدت دو روز (۲۶ و ۲۷ خردادماه) برگزار شد.»
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث¬فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد افزود: «این جشن در روستاهای خسروآباد، جلالآباد و صفیآباد با عرضه محصولات و فرآوردههای تبدیلی کشاورزی و صنایعدستی با چوب زردآلو، پخت نان محلی و گردشگری در روستاها و آشنایی با قنات برگزار شد.»
سپهری ادامه داد: «در روستای ده عرب ضمن برپایی سیاهچادر و عرضهی صنایع تبدیلی زردآلو و فرآوردههای لبنی، گردشگران از نزدیک با شیوه تهیه نان محلی و پتانسیلهای روستا آشنا شدند، همچنین اجرای موسیقی محلی، سوارکاری و تیراندازی از دیگر برنامههای این جشنواره بود.»
او اظهار داشت: «این جشنواره با همکاری ادارهکل جهاد کشاورزی و ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، کمیتههای گردشگری روستایی و عشایری و کمیته گردشگری خوراک و فرمانداری و بخشداری ابرکوه برگزار شد.»
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث¬فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد بابیان اینکه ابرکوه با داشتن بیش از دو هزار هکتار سطح زیر کشت زردآلو، یکی از قطب های تولید این محصول در کشور محسوب میشود، افزود: «در این شهرستان انواع زردآلو ازجمله تخم گردی، فلکهای، کتابی، ممک و … از نیمه دوم اردیبهشتماه آغاز و تا اواخر خردادماه در این شهرستان برداشت میشود و با توجه به اینکه ابرکوه بهعنوان یکی از ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور است و در مجاورت استانهای گردشگر پذیر فارس، اصفهان و یزد واقعشده، میتواند محصول زردآلوی آن به برند تجاری در کشور تبدیل شود.»