برگزاری همایش فهرج شناسی در یزد

۱۹ آبان ۱۴۰۳ / در میراث فرهنگی

همایش فهرج شناسی در روستای هدف گردشگری فهرج برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، همایش فهرج شناسی روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان یزد با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد، بخشداری مرکزی یزد، شهرداری یزد و دیگر دستگاه‌های مربوطه برگزار می‌شود.

این همایش باهدف آشنایی با ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و تمدنی روستای هدف گردشگری فهرج و با حضور جمعی از نویسندگان، مورخین و مفاخر علمی و فرهنگی استان یزد برگزار می‌شود.

تور فهرج گردی و بازدید از اماکن تاریخی فهرج نظیر بافت تاریخی و مسجد جامع از دیگر برنامه‌های این همایش است.

همچنین برپایی بازارچه‌های محلی به همراه فروش محصولات سنتی فهرج و بوم گردی‌های محلی با تخفیفات ویژه برای شرکت‌کنندگان از برنامه‌های جانبی این همایش است.

روستای فهرج در ۲۲ کیلومتری جنوب شرقی یزد و در مسیر جاده یزد– بافق قرارگرفته است، قدمت این روستای تاریخی به قبل از پیدایش اسلام برمی‌گردد، بعضی قدمت روستای فهرج رو در حدود ۵۰۰۰ سال تخمین زده‌اند.

این روستا بر اساس شاخص‌های جاذبه، زیرساخت، زنجیره ارزش و پایداری روستا، با رتبه ۲ ملی به‌عنوان یکی از ۸ کاندیدای ایران، در پروژه بهترین روستاهای جهانی گردشگری سال ۲۰۲۴ میلادی برای معرفی به سازمان جهانی گردشگری انتخاب شد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد