افتتاح جشنواره غذاهای محلی ایران در یزد
نخستین جشنواره غذای محلی ایران زمین در سه بخش به مدت پنج روز در یزد آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ نخستین جشنواره غذای محلی ایران زمین در سه بخش غذاهای اصلی، شیرینی و دسر و پیش غذا و لبنیات به مدت پنج روز از ساعت ۲۰ تا ۲۳ در محل خیابان شهید ابراهیمی دانشگاه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان یزد برگزار می شود.
در این جشنواره بیش از هشتاد نوع غذای محلی از یزد و استان های مانند کرمان، تبریز، سیستان و بلوچستان و مشهد عرضه و به فروش می رسد.