پیشرفت ۷۰ درصدی مرمت حمام تاریخی قلعه ندوشن

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان میبد گفت: پروژه مرمت و بهسازی حمام تاریخی قلعه ندوشن، تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد: رسول مشتاقیان، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان میبد با اشاره به مرمت حمام تاریخی قلعه ندوشن، گفت: پس از مرمت، این بنای تاریخی به عنوان حمام و سفره خانه سنتی تجهیز خواهد شد.

او افزود: کف سازی، بدنه سازی، احیای تاسیسات و نورپردازی، مهمترین اقدامات اجرایی جهت مرمت و بهسازی این بنا است که پیش بینی می شود، تا پایان سالجاری به اتمام برسد.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان میبد افزود: این پروژه با مشارکت بهره بردار، شهرداری ندوشن و اداره میراث فرهنگی شهرستان میبد در دست اقدام است.

حمام تاریخی قلعه، بنایی است ساخته شده از خشت، گل و آجر که متعلق به دوران قاجار و از جاذبه های گردشگری شاخص ندوشن است که در سال ۱۳۸۲ با شماره ۹۱۰۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

آخرین مطالب

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد