نصب المان‌ها و نمادهای ویژه ماه رمضان و ۱۴ سفره هفت‌سین در یزد

۱۳ اسفند ۱۴۰۳ / در گردشگری, گزارش خبری، مقالات و یادداشت ها

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: ۱۴ سفره هفت‌سین در جای‌جای شهر یزد ایجاد خواهد شد و مجموعه‌های سازه‌های گل در بافت تاریخی شهر نصب می‌شود.

عزیز الله سیفی در گفت وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: با توجه به هم‌زمانی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز امسال شهرداری از ماه‌ها قبل ستاد خدمات و سفرهای نوروزی را با تشکیل جلسات متعدد آغاز کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: المان و نمادهایی مختص ماه مبارک رمضان تهیه شده است و در جای‌جای شهر یزد نصب‌شده تا حال و هوای شهر رمضانی و درواقع بهار قرآنی تبدیل شود.

سیفی تصریح کرد: از چند روز قبل نیز غبارروبی مساجد و اماکن مذهبی با همکاری مردم در شهر آغاز شده بود و شهرداری در کمک و همیاری مردم پیشتاز بود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد افزود: همچنین رنگ‌آمیزی خیابان‌های شهری یزد و پایه چراغ‌های روشنایی آغاز شده و بیش از هفتاد درصد انجام‌شده است، لکه‌گیری آسفالت معابر و چهارراه‌هایی که به خاطر یخ بندان آب‌گرفتگی ایجاد شده بود هم بر اساس برنامه زمان‌بندی که شهرداری به شهرداری مناطق اعلام کرده است به اتمام خواهد رسید.

او گفت: سه پارک و بوستان بزرگ شهر، بوستان کوهستان و بوستان ملل برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد