موزه مردم‌شناسی هرات کافه موزه می‌شود

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم از راه‌اندازی کافه موزه در این شهرستان خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عباس قدیریان روز دوشنبه ۳ بهمن‌ماه با اعلام این خبر گفت: با هماهنگی‌های انجام شده و همکاری بخش خصوصی موزه مردم‌شناسی هرات به کافه موزه تبدیل می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم اظهار کرد: با بازدیدی که از موزه مردم‌شناسی شهر هرات توسط کارشناس مسئول موزه‌ها و مسئول واحد حقوقی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان انجام شد، موضوع راه‌اندازی کافه موزه هم‌زمان با ایام نوروز ۱۴۰۲ در این موزه مورد بررسی و راهنمایی‌های لازم به متقاضی ارائه شد.

قدیریان با بیان اینکه موزه مردم‌شناسی هرات در سال ۱۳۹۱ هجری شمسی و باهدف نمایش سیر زندگی مردمان قدیم شهرستان خاتم تأسیس‌شده، افزود: در این موزه بالغ‌بر ۵۰۰ شی‌ء مختلف مربوط به زندگی گذشتگان و مردم‌شناسی وجود دارد.

به گفته او سنگ‌قبرهای تاریخی با قدمت صفویه، نقوش صخره‌ای با قدمت ۴هزار ساله و کتیبه سنگی خط کوفی در این موزه وجود دارد، همچنین صنایع‌دستی چوبی شامل کلیدون، دسته‌هاون، چرخ ریسندگی، کتب و اسناد تاریخی نظیر قرآن خطی، اسناد ملکی و….. در این موزه نگهداری می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم افزود: ظروف سفالی با قدمت‌های مختلف از اشکانی و ساسانی تا قاجاریه و پهلوی، ابزارآلات روشنایی اعم از چراغ تور، چراغ بادی، ابزارآلات کشاورزی و ابزارآلات صنایع‌دستی از دیگر اشیای به نمایش درآمده در این موزه است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

دورهمی فعالان گردشگری یزد برگزار شد

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ از روایت خشت تا هوش مصنوعی؛ وقت ساختن گردشگری آینده است

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی