معرفی زنجیره ارزش گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی کشور

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از حضور این اداره‌کل در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، هما خورشیدی با اعلام این خبر گفت: با توجه به برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه، اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با رویکرد معرفی زنجیره ارزش گردشگری و صنایع‌دستی و توانمندی‌های استان از تاریخ ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه سال جاری در غرفه استانداری یزد حضور دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد افزود: تدوین ۷۰ بسته و فرصت‌ سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری، تنوع‌بخشی گردشگری با توسعه زیرساخت‌های گردشگری در بخش‌های مختلف تفریحی و اقامتی و…، مذاکره با هیئت‌ها و گروه‌های خارجی، برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه گردشگری سلامت، گردشگری کشاورزی، گردشگری شهری، صنایع‌دستی و سوغات از جمله برنامه‌ها در طول برگزاری نمایشگاه است.

او اضافه کرد: طی دو روز ابتدای نمایشگاه، مذاکراتی با رویکرد جذب سرمایه‌گذاری و تبادلات گردشگری با افراد یا گروه‌های مختلف از کشورهای یونان، روسیه، ازبکستان، افغانستان و چین انجام شد.

خورشیدی افزود: همچنین موضوعات سرمایه‌گذاری با معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان