راهنمایی مسافران نوروزی یزد با راهاندازی وبسایت یزد ۱۴۰۲
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد از راهاندازی وبسایت یزد ۱۴۰۲ برای راهنمایی و اطلاعرسانی مسافران نوروزی یزد خبر داد.
به گزارش روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، احمد آخوندی روز سهشنبه ۱۶ اسفندماه اظهار کرد: پیشبینی میشود نوروز امسال استانهای نیمه جنوبی کشور با استقبال گردشگران مواجه باشند و با توجه به اینکه استان یزد هم یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور است، به منظور آمادگی کامل برای پذیرایی از مسافران نوروزی و در راستای ارائه خدمات مطلوب به آنها از مبادی ورودی استان اقداماتی انجام شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد در ادامه با تأکید بر اینکه اگر اطلاعرسانی بهخوبی انجام شود، بسیاری از مشکلات کاهش مییابد، از راهاندازی وبسایت «یزد ۱۴۰۲» و سامانه تلفنی با شماره ۰۳۵۳۳۵۲۱ برای راهنمایی مسافران خبر داد و گفت: بهمحض ورود میهمانان نوروزی از مناطق مختلف به استان یزد، پیامکی مبنی بر خوشامدگویی و اعلام این سامانه و شماره تلفن برای آنان ارسال میشود تا در هرلحظه از شبانهروز و هر مکانی که احتیاج به راهنمایی داشتند، هشت اپراتور که در سه نوبت خدمترسانی میکنند، پاسخگوی آنان باشند.
او افزود: هماکنون ظرفیت اقامتهای رسمی استان ۱۳هزار نفر است درحالیکه باید روزانه برای اسکان و پذیرش صد هزار نفر آمادگی داشته و زمینههای لازم را فراهم کنیم، لذا در این زمینه میتوان از ظرفیت ویژه آموزشوپرورش، دانشگاهها و امامزادگان بهره گرفت.
آخوندی اضافه کرد: نوروزگاهها باید بیش از گذشته معرف یزد و مردمان آن بوده و برنامههای شاخص و ویژهای را اجرا کنند.
او با تأکید بر حفظ حرمت ماه رمضان در ایام نوروز تصریح کرد: نحوه خدماترسانی واحدهای خدماتی پذیرایی باید مشخصشده و کشیکهای خاص وجود داشته و پروتکلهای ماه رمضان بهدرستی اجرا شود، ضمن اینکه در پارکها نیز باید فضای پخت و صرف غذا محصور باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد همچنین از جز خوانی قرآن کریم در اماکن مهم گردشگری از جمله باغ دولتآباد، مسجد جامع و امیرچقماق خبر داد و اضافه کرد: هر واحد اقامتی که در استان میخواهد برنامهای اجرا کند، ملاک عمل آن مجوزی است که از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر میشود و هیچ اداره دیگری نمیتواند مانع برنامه آنان شود، مگر اینکه فرمانداری و عوامل فرهنگی تشخیص دهند که برنامههای اجرایی چالشبرانگیز است.
انتهای پیام/