شهردار یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد عنوان کرد:
تخفیف ۹۰ درصدی عوارض برای ساخت هتل‌های ۵ ستاره در یزد/ گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری

۱۲ مهر ۱۴۰۴ / در گردشگری, گزارش خبری، مقالات و یادداشت ها

شهردار یزد از تخفیف ۹۰ درصدی عوارض ساخت‌وساز برای سرمایه‌گذاران احداث هتل‌های پنج ستاره در شهر میراث جهانی، در راستای تقویت زیرساخت‌های صنعت گردشگری و رونق این صنعت سبز خبر داد.

ابوالقاسم محی‌الدینی در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری وصنایع‌دستی استان یزد، بابیان این‌که یکی از ظرفیت‌های بزرگی که در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی می‌تواند باعث رونق کشور و شهر یزد با توجه به سابقه تاریخی این شهر و ثبت آن در فهرست میراث جهانی یونسکو شود، حوزه گردشگری است، افزود: در این حوزه، شهرداری یزد در راستای توسعه و رونق بخشی به آن، اقدامات متعددی را انجام داده است.

شهردار یزد با اشاره به این‌که در بحث گردشگری، حوزه فعالیت شهرداری در ایجاد زیرساخت‌ها است و دیگر مباحث گردشگری بر عهده فعالان این صنعت است، افزود: ازجمله اقدامات زیرساختی که در چند سال اخیر در بافت تاریخی یزد توسط شهرداری انجام شده است، می‌توان به مرمت معابر، کف‌سازی مسیرهای گردشگری و نورپردازی بافت و اماکن تاریخی اشاره کرد و در این خصوص باید به مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تأمین مصالح برای مرمت‌ها اشاره کنیم.

او به نورپردازی مسجد جامع یزد، مجموعه تاریخی امیرچقماق، مسجد حظیره، بخش اول برج و بارو در خیابان سید گل سرخ اشاره کرد و گفت: این موارد تنها بخشی از اقدامات شهرداری در حوزه زیباسازی بافت تاریخی فاخر شهر یزد، برای آماده سازی و رونق بخشی به این مجموعه ارزشمند بوده است.

محی‌الدینی در خصوص صدور مجوز ساخت اماکن اقامتی گردشگری توسط شهرداری گفت: خوشبختانه در شهر یزد، هتل‌ها، بومگردی ها و زیرساخت‌های اقامتی گردشگری نسبتاً خوبی در سال‌های گذشته توسط فعالان این حوزه ایجاد شده است، اما در این زمینه، هنوز کمبودهایی به خصوص در ایجاد هتل‌های پنج ستاره وجود دارد.

شهردار یزد افزود: برای رفع این کمبود و به منظور رونق گردشگری، شهرداری یزد اقدامات بسیار مناسبی برای جذب و ترغیب سرمایه‌گذاران حوزه هتل‌سازی انجام داده است که می‌توان به تخفیف ۹۰ درصدی عوارض ساخت‌وساز برای سازندگان هتل‌های پنج ستاره در شهر یزد اشاره کرد، یعنی عوارض ساخت‌وساز آن‌ها ۹۰ درصد نسبت به دیگر اماکن تجاری و اقتصادی تخفیف دارد. وقتی گردشگر؛ چه داخلی و چه خارجی؛ به شهر یزد سفر کند، قاعدتاً مجموعه شهر رونق پیدا خواهد کرد و هم مزیت اقتصادی و هم فرهنگی برای شهر به همراه خواهد داشت.

محی‌الدینی در خصوص مزیت‌های در نظر گرفته شده برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری، ادامه داد: شهرداری برای ساخت‌وساز و احداث هتل‌های دیگر هم تا ۵۰ و ۷۰ درصد تخفیف در نظر گرفته است و این عوارض برای ایجاد بومگردی ها در داخل بافت تاریخی کاملاً رایگان هست.

او با اشاره به اقدامات سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در حوزه رویدادها گفت: شهرداری از سال ۱۴۰۱، در ایام مختلف سال، رویدادهای مختلفی را در بافت تاریخی و در مسیرهای منتهی به این بافت برگزار کرد تا بتواند باعث رونق این بافت و معرفی آن به گردشگران، مسافران نوروزی و همشهریان یزدی شود.

محی‌الدینی، تولید عینک‌های هوشمند تور مجازی و ورود به معرفی بافت تاریخی شهر در گروه‌ها و صفحات مجازی را از دیگر اقدامات شهرداری معرفی کرد و گفت: محتواهای ارزشمند و فاخری در قالب انیمیشن، کلیپ و برنامه تلویزیونی تولید شده است که در آن به معرفی شخصیت‌ها و بزرگان شهر و همچنین برخی از اماکن و آثار تاریخی یزد می‌پردازد و تمام این اقدامات در راستای جذب گردشگر و رونق گردشگری در شهر میراث انجام شده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد

ظرفیت‌های گردشگری خرانق و ساغند معرفی شد/ از میراث تاریخی تا ژئوتوریسم و کویرگردی

برگزاری مسابقات لیگ دسته یک والیبال نشسته، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری زارچ

بهاباد میزبان هشتمین جشنواره زعفران و چهارمین جشنواره «به» با شعار شکرانه برکت زمین می‌شود

مشاور و رئیس دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری از پروژه‌های شاخص میراث‌فرهنگی و گردشگری یزد بازدید کرد

کوهنوردان استان یزد با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان بهاباد آشنا شدند