دمیدن روح لطیف صنایع دستی بر پیکره آب انبار قاجاری میبد

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان میبد گفت: آب انبار امیر آباد میبد به محلی جهت تولید و عرضه محصولات صنایع دستی بانوان هنرمند تبدیل می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد:

رسول مشتاقیان رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان میبد گفت: آب انبار امیر آباد با همکاری شرکت تعاونی بانوان شهرستان میبد به جایگاهی دائمی جهت تولید، عرضه و فروش محصولات صنایع دستی تبدیل می شود.

او با اشاره به بهسازی این آب انبار قاجاری، افزود: عملیات مرمت این اثر شامل نخاله برداری، پاکسازی، پی بندی، دیوارچینی، مرمت سقف، ساخت و نصب درب و پنجره چوبی، کفسازی و نماسازی بوده که از شش ماه پیش آغاز شده و در تیرماه سال جاری به پایان رسیده است.

مشتاقیان اظهار داشت: این آب انبار در آینده نزدیک یکی از مراکز مهم صنایع دستی بانوان میبد، در رشته های زیلو بافی، گلیم بافی، کاربافی، گوهرتراشی، منبت – معرق و سبدبافی خواهد بود.

گفتنی است این آب انبار موقوفه که قسمتی از مجموعه تاریخی امیراباد می باشد، به شماره ۹۱۲۲ در سال ۱۳۸۲ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد