دستیار ویژه استاندار یزد:
خانه‌ها بیشتر از قبل رنگ و بوی صنایع‌دستی گرفته است

۰۸ تیر ۱۴۰۲ / در صنایع دستی

دستیار ویژه و مسئول پیگیری امور مردمی استاندار یزد بابیان این‌که سلیقه و علاقه مردم به سمت صنایع‌دستی بیشتر شده است، گفت: علاقه مردم به سمت صنایع‌دستی رفته به‌طوری‌که در خانه‌ها رنگ و بوی صنایع‌دستی در حال پررنگ‌تر شدن است.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، حسین پارساییان شب گذشته ۷ تیرماه در بازدید از چهاردهمین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی بابیان این‌که این نمایشگاه در بین نمایشگاه‌های دیگر استان بهترین بوده است، گفت: استقبال مردمی هم نشان می‌دهد که علایق و سلیقه مردم نیز به سمت صنایع‌دستی حرکت کرده است.

دستیار ویژه و مسئول پیگیری امور مردمی استاندار یزد بابیان این‌که استاندار یزد علاقه خاصی به این حوزه دارد و نسبت به مسائل این حوزه کاملاً جدی است،‌ تصریح کرد: تمام غرفه‌های صنایع‌دستی در نمایشگاه را خودشان شخصاً بازدید می‌کنند و مسائل و مباحث نمایشگاه، غرفه داران و مراجعین را خودشان پیگیری می‌کنند.

او با اشاره به این‌که امروز علاقه و سلیقه مردم نیز به سمت صنایع‌دستی پیش رفته است، گفت: در خانه‌ها رنگ و بوی صنایع‌دستی نسبت به سال‌های قبل در حال پررنگ‌تر شدن است.

پارسائیان با اشاره به این‌که صنایع‌دستی و این هنر-صنعت در سال‌های گذشته بنا بر شرایط اقتصادی کشور دچار ضعف شده است،‌ تصریح کرد: با حمایت‌های دولتی این حوزه، رنگ و بوی تازه‌تری می‌گیرد، درعین‌حال، مراجعه کارگاه‌داران و فعالان حوزه صنایع‌دستی به مجموعه استانداری زیاد است و علاقه‌مند هستند که مشکلات را در کانال‌های دستگاه‌های اجرایی حل‌وفصل کنند.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

مسائل و مشکلات گردشگری یزد در نشست با معاون استاندار بررسی شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی سریزد با دستور قضایی پلمب شد

پیگیری میدانی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرمتی/ از موزه بزرگ یزد تا امیرچقماق

درخشش هنرهای سنتی یزد در هفته فرهنگی ایران در روسیه

رؤسای انجمن‌ها و جوامع گردشگری یزد با امام‌جمعه بخش مرکزی دیدار کردند

تاریخ شفاهی موقوفات گلشن در سی‌امین نشست «چقدر یزد را می‌شناسیم» بررسی شد

بررسی طرح مرمت و باز کاربری حمام تاریخی نصرآباد با رویکرد ایجاد موزه زمان و زندگی

امام جمعه بخش مرکزی یزد:
گردشگری در فرهنگ قرآنی ریشه الهی دارد/ سفر مورد توجه انبیا الهی بوده است

دورهمی فعالان گردشگری یزد برگزار شد

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی