حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مراسم عزاداری بیت شهید صدوقی

۱۴ شهریور ۱۴۰۳ / در میراث فرهنگی

سید رضا صالحی امیری در سفر به استان یزد، در مراسم عزاداری بیت شهید محراب، آیت‌الله صدوقی حاضر شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، سیدرضا صالحی امیری در جریان سفری دو روزه به استان دارالعباده و دارالعلم یزد ضمن دیدار با حجت الاسلام محمد صدوقی، یادگار سومین شهید محراب در جمع عزاداران بیت شهید صدوقی حضور یافت.

این مراسم به مناسبت ایام رحلت خاتم الانبیا و سبط اکبر حضرتش امام حسن مجتبی (ع) و حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود و امسال نیز طبق سنوات گذشته، از ۱۲ تا ۱۴ شهریورماه در حال برگزاری است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه سفر به استان یزد، در روستای توت اردکان به عنوان روستای هدف گردشگری مذهبی حضور یافته و در مراسم عزاداری این روستا شرکت می‌کند.

این روستا از توابع بخش خرانق و در ۷۵ کیلومتری شهرستان اردکان واقع شده است و به واسطه یک باور مذهبی سال‌هاست که در دهه پایانی صفر مکانی برای برگزاری مراسم تعزیه و آئین‌های مذهبی است.

آئین سنتی تعزیه‌خوانی روستای توت در ماه صفر به عنوان میراث معنوی با شماره ۵۳ در سال ۱۳۸۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری

سیدمحمد رستگاری
روستاهای یزد؛ میراثی که نفس می‌کشد

معاون گردشگری کشور از ظرفیت‌های گردشگری میبد بازدید کرد

معاون گردشگری کشور:
اردکان ظرفیت‌های ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد

بازدید معاون گردشگری کشور از ۲مجموعه گردشگری اردکان