تشدید نظارت بر اجرای پروتکلهای بهداشتی در تاسیسات گردشگری یزد

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد از تشدید نظارت بر واحدها و تأسیسات گردشگری استان در روزهای پایانی سال خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،
هما خورشیدی روز شنبه ۲۳ اسفندماه با اشاره به این موضوع افزود: «از زمان شیوع کرونا تاکنون و به‌خصوص پس از انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه مابین اداره کل میراث فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و جامعه هتلداران و تبدیل یزد به مقصد امن گردشگری، بازدید و نظارت بر اماکن اقامتی یزد افزایش‌یافته و بر رعایت همه پروتکل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای فعالیت این مراکز تأکید و تذکرات لازم داده‌شده است.»

او ادامه داد: «در این راستا و با توجه به نزدیک شدن تعطیلات نوروز، از ابتدای اسفند ماه تاکنون بیش از ۱۷۰ مورد بازدید نظارتی از تاسیسات گردشگری استان انجام شده که ۱۴ مورد تذکر، اخطار و یک مورد پلمب صورت گرفته است.»

خورشیدی درخصوص شرایط سفر به یزد در نوروز سال ۱۴۰۰ گفت: « برنامه ریزی و مصوبات نشستهای خدمات سفرهای نوروزی با توجه به دستورالعملهای ستاد ملی و ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا تدوین گردیده و دستگاههای اجرایی نیز در راستای مدیریت و کنترل سفرهای مسئولانه اقدام خواهند کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در ادامه با اشاره به پوشش اکثر اماکن اقامتی مجاز در استان توسط سامانه ماسک و جانا؛ عنوان کرد: « افراد قبل از شروع سفر باید نسبت به تعیین محل اقامت خود در شهر مقصد و اخذ برگ پذیرش واحد اقامتی رسمی اقدام یا از طریق دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در قالب سفر گروهی و اخذ کد تور به مقاصد گردشگری سفر کنند.»

او درخصوص برخورد با واحدهای اقامتی غیرمجاز و بدون پروانه بهره برداری، گفت: «عدم مجوز برپایی چادر و اسکان موقت، عدم اسکان در مدارس و مهمانسراهای ادارات، برخورد با اقامتگاه های غیرمجاز و غیر رسمی از برنامه های ستاد مدیریت سفرهای مسئولانه استان است.»

آخرین مطالب

سومین رویداد سه‌شنبه‌های میبدگردی در محله تاریخی کنزی‌های بشنیغان برگزار می‌شود

جشنواره تابستانه و جشنواره خرما فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری بافق

دومین جشنواره از بذر تا نذر در تنگ چنار مهریز برگزار شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بافق فراتر از معدن، در مسیر توسعه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های بومی است

هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرمای بافق آغاز به کار کرد

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده

محمدابراهیم زارعی:
بررسی‌های باستان‌شناسی ابرکوه به شناسایی ۱۰۱ اثر تاریخی منجر شد

جلسه شورای راهبری خوشه گردشگری استان یزد برگزار شد

بررسی‌های باستان‌شناسی شواهد تازه‌ای از آثار فرهنگی ـ تاریخی شهرستان بهاباد را افشا کرد

استاندار یزد:
هتل‌ها در اولویت حمایت‌های بانکی قرار می‌گیرند/ توسعه «یزد ایر» و راه‌اندازی قطار VIP در دستور کار است