تجلیل از کارگران اداره‌کل میراث‌فرهنگی یزد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / در عمومی

به مناسبت روز جهانی کار و کارگر، از کارگران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد تجلیل شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عصر روز گذشته ۱۰ اردیبهشت‌ماه در مراسمی به مناسبت روز جهانی کار و کارگر با حضور مدیرکل از کارگران اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد تجلیل شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر از زحمات یک‌ساله کارگران اداره کل تقدیر و تشکر کرد.

آخوندی با اشاره به وقوع سیل سال گذشته در یزد، خطاب به کارگران گفت: با زحمات شما مرمت قسمت‌های آسیب‌دیده بافت تاریخی یزد انجام شد و این سیل ویرانگر به‌خوبی مدیریت شد تا مردم و گردشگران بتوانند از بافت تاریخی ارزشمند یزد استفاده کنند.

آخوندی همچنین از اقدامات ارزنده کارگران در ایام نوروز تقدیر و تشکر کرد و افزود: این اداره‌کل به داشتن نیروهای کارگری که سال‌هاست در زمینه مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی فعالیت دارند، مفتخر است.

او در پایان گفت: امیدوارم با کمک شما عزیزان، از بافت تاریخی ارزشمند که به‌عنوان میراثی گران‌بها از اجداد ما به‌جای مانده، حفاظت شود و بتوانیم آن را به نسل‌های آینده تحویل دهیم.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت

اختصاص ماهانه ۳ میلیارد تومان تسهیلات به تأسیسات گردشگری اردکان

پیام تبریک مدیر کل میراث‌فرهنگی یزد به مناسبت گرامیداشت هفته دولت

سقف شیروانی حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) فهادان برداشته شد

سقف شیروانی حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) فهادان برداشته شد

مرمت حصار شرقی کهن دژ نارین قلعه میبد با روش‌های اصیل آغاز شد

آغاز مرمت و سامان‌دهی کافی‌شاپ بازارچه صنایع‌دستی و خانه طبایی اردکان پس از دو سال وقفه

ظرفیت‌های گردشگری ورزشی زارچ بررسی شد