برگزاری مسابقه حصیربافی در بافق

۰۴ بهمن ۱۴۰۲ / در صنایع دستی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق از بازدید دانش آموزان مدرسه شاهد نور از موزه وحشی بافقی به همراه مسابقه حصیربافی خبر داد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، لیلی رنجبر با اعلام این خبر گفت: دانش آموزان پایه چهارم و پنجم مدرسه شاهد نور از موزه وحشی بافقی، کاروانسرای خان، بافت تاریخی و کارگاه‌های صنایع‌دستی  بازدید و سپس در مسابقه حصیربافی شرکت کردند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق ادامه داد: مسابقه حصیربافی با هدف ایجاد علاقه در بین دانش آموزان و طبق آموزش‌های حصیربافی در مدارس برگزار شده است.

رنجبر اظهار کرد: دانش آموزان پایه چهارم به بافت لک‌لک مشغول شدند و پایه پنجم نیز گل رز بافتند که در این مسابقه سرعت و تمیزی ملاک امتیازات قرار گرفت و برترین‌های هر پایه مشخص شدند و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

شهرستان بافق به‌واسطه رشته حصیربافی هنری بومی و منطقه‌ای و کثرت هنرمندان، با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده از سوی نمایندگی شهرستان و معاونت صنایع‌دستی استان یزد در سال ۱۴۰۰ به‌عنوان شهر ملی حصیربافی ثبت‌شده است.

 

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب

ملیحه فخاری
یزد؛ شهری که زمان در آن زندگی می‌کند

سیدمحمد رستگاری
ثبت جهانی یزد؛ میراثی برای بشریت، مسئولیتی برای امروز

۱۸ تیر؛ روز تجدید پیمان با میراث جهانی شهر تاریخی یزد

موکب‌های یزدی با روحیه جهادی در خدمت زائران مراسم تشییع رهبر شهید هستند

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد:
تجربه‌های مشترک مردم، بخشی از میراث ناملموس هر سرزمین است

تکریم زائران رهبر شهید / پایش جامع خدمات‌رسانی در محور یزد-ابرکوه-شیراز

استاندار یزد:
حضور حماسی در آیین بدرقه، تجلی ولایت مداری ملت است/ آماده‌باش کامل دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی به ۲۵ هزار زائر ثبت نامی یزدی