برگزاری جشنواره ملی صنایع دستی بسیج در یزد

۲۴ دی ۱۴۰۲ / در عمومی

مسئول پایگاه مقاومت بسیج اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از برگزاری جشنواره ملی صنایع دستی بسیج در استان خبر داد

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمد رضا دهقان مهرجردی با اعلام این خبر گفت: جشنواره صنایع دستی بسیج با عنوان هنر ماندگار از تاریخ ۱۹ دی تا ۲۴ دی در موزه دفاع مقدس یزد برگزار شد.

مسئول پایگاه مقاومت بسیج،اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: این جشنواره با همکاری بسیج هنرمندان و در راستای حمایت از هنر ماندگار جامعه هنرمندان وهم افزایی هنرمندان و صنعتگران بسیجی در رشته صنایع‌دستی به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار در جهت احیاء هنر صنایع‌دستی و هنرهای منسوخ شده به‌عنوان هنر تمدنساز برای اتصال شبکه تولید به شبکه توزیع با استفاده از ظرفیتهای موجود در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و سازمان بسیج هنرمندان، دومین جشنواره ملی صنایع‌دستی برگزار شد.

دهقان مهرجردی گفت: ۸۵ اثر از هنرمندان صنایع دستی استان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد و بعد از داوری ۵ اثر برتر به جشنواره کشوری ارسال شد.

 

 

آخرین مطالب

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت