افزایش تعاملات بینالمللی، بزرگترین دستاورد رویداد «یزد، پایتخت گردشگری کشورهای مجمع گفتوگوی آسیا»
استاندار یزد، رویداد «یزد، پایتخت گردشگری کشورهای مجمع گفتوگوی آسیا» را در تداوم سیاستهای خارجی موفق و فعال دولت سیزدهم دانست و گفت: این رویداد، گامی مهم در جهت ارتقا ظرفیت های گردشگری، اقتصادی و فرهنگی کشور خواهد بود.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، امروز دوشنبه بیست و چهارم بهمن ماه استاندار یزد در آئین افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته، ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان گفت: مفتخرم که در تداوم سیاست خارجی موفق و فعال دولت سیزدهم در تنوع بخشی به دامنه روابط خارجی کشور از جمله عضویت در پیمان شانگهای و بریکس و افزایش روابط اقتصادی و گردشگری با کشورهای همسایه، آسیایی و هم پیمانان بین المللی، شاهد انتخاب یزد؛ شهر میراث جهانی به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتوگوی همکاری آسیا (ACD) باشیم.
استاندار یزد با اشاره به تاثیر عمیق گردشگری به عنوان سومین صنعت بزرگ جهان، در گسترش ارتباطات فرهنگی بین ملت ها و تقویت صلح جهانی، اظهارکرد: علیرغم اینکه استان دارالعباده و دارالعلم یزد پنجمین استان صنعتی و دومین استان معدنی کشور است اما گردشگری از مهمترین راهبردهای پیشرفت استان محسوب و به اهمیت آن در سند تحولی یزد نوین توجه ویژه ای شده است.
فاطمی در این راستا ادامه داد: انتخاب یزد به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو مجمع گفت و گوی همکاری آسیایی در سال ۲۰۲۴، گامی مهم و راهبردی در جهت ارتقا ظرفیت های گردشگری، اقتصادی و فرهنگی همه ی استانهای کشور به ویژه سه استان عضو مثلث گردشگری کشور در حوزه ی گردشگری بین المللی است.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: بی تردید مهم ترین دستاورد این رویداد مهم، می تواند نوید بخش تحقق و ایجاد یک اتحادیه ی آسیایی قدرتمند و اثر گذار بین المللی میان کشورهای عضو در راستای شکوفایی اقتصادی، فرهنگی و روابط بین المللی باشد و قدرت تعاملات کشورهای آسیایی را به عنوان هم پیمانان قابل اعتماد در سطح جهانی افزایش دهد.
فاطمی در همین راستا تصریح کرد: این مهم؛ نیاز قاره ی کهن آسیا و مورد تاکید اساسنامه ی این مجموعه است، دستاورد بزرگی که می تواند در تراز پیمان های مهمی همچون شانگهای و بریکس و حتی بالاتر از آن قلمداد شود لذا باید نگاه ما به این رویداد، فراتر از یک مساله ی استانی و یا حتی ملی باشد.
او در ادامه از تدوین برنامه هایی جهت تحقق اهداف مذکور در استان یزد خبرداد و گفت: «برگزاری کنفرانس بین المللی گردشگری آسیا با حضور وزرای گردشگری و روسای اتاق های بازرگانی» و «برگزاری تورهای آشناسازی فعالین فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، افراد تاثیرگذار و اصحاب رسانه های کشورهای عضو» از جمله این برنامه هاست.
استاندار یزد همچنین به تدوین برنامه هایی نظیر، «برگزاری همایش بین المللی دانش مرمت آثار تاریخی و معماری خاک و نشست روسای دانشگاه های کشورهای عضو مجمع در یزد» و «همایش تورگردانان و نشست های هم اندیشی فعالین گردشگری کشورهای عضو مجمع» اشاره کرد.
او در پایان ضمن قدردانی صمیمانه از تلاشهای وزارتخانه های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه، پیشنهاد کرد؛ با تشکیل کمیته ای ویژه با ریاست معاون اول رئیس جمهور و عضویت وزارتخانه ها و سازمان های مرتبط، امکان استفاده هر چه بهتر از این رویداد فراهم شود.
انتهای پیام/