استاندار یزد قدم در مسیر طولانی‌ترین رگ حیاتی جهان گذاشت

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ / در میراث فرهنگی

مدیر پایگاه میراث جهانی قنات زارچ گفت: استاندار یزد به همراه استاندار خراسان جنوبی از قنات زارچ و آسیاب آبی وزیر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “ابراهیم کاظم نژند” گفت: برای اولین بار محمد علی طالبی، استاندار یزد از مسیر قنات زارچ، طولانی‌ترین رگ حیاتی جهان بازدید کرد که در این بازدید معتمدیان، استاندار خراسان جنوبی و فاطمی، مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز او را همراهی کردند.

کاظم نژند افزود: اگر مشکل اعتبار حل شود، در نظر داریم به زودی آسیاب آبی قنات زارچ را که در نوع خود منحصر به فرد است و مقصد گردشگران زیادی خواهد بود را افتتاح کنیم.

او با بیان اینکه قنات زارچ، با ۱۰۰ کیلومتر به عنوان طولانی‌ترین قنات در جهان به ثبت رسیده است، اظهار داشت: مبدأ این قنات در حوالی روستای فهرج است که پس از طی روستا‌های خویدک، دهنو و اکرمیه وارد شهر یزد شده از محلات مختلف شهر از جمله میدان امیر چقماق عبور کرده و پس از گذر از مسجد جامع، از شهر یزد خارج و به طرف زارچ حرکت می‌کند.

این قنات سه شاخه جدا از هم به نام‌های شیرین، شور، ابراهیم خویدکی دارد و تعداد میله چاه‌هایی که در طول این سه شاخه حفر شده بیش از یک هزار حلقه تخمین زده می‌شود که در نوع خود بی‌نظیر است

آخرین مطالب

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری یزد با حضور استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود

بهابادگردی فعالان گردشگری بافق، از میراث تاریخی تا جاذبه‌های طبیعی

۳ متهم حفاری غیرمجاز در بافت تاریخی یزد دستگیر شدند

فعالان گردشگری یزد پای میز گفت‌وگو نشستند

رونمایی از پوستر برگزاری رویداد هزاره گنبد عالی ابرکوه

مسائل و مشکلات گردشگری یزد در نشست با معاون استاندار بررسی شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی سریزد با دستور قضایی پلمب شد

پیگیری میدانی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرمتی/ از موزه بزرگ یزد تا امیرچقماق

درخشش هنرهای سنتی یزد در هفته فرهنگی ایران در روسیه

رؤسای انجمن‌ها و جوامع گردشگری یزد با امام‌جمعه بخش مرکزی دیدار کردند

تاریخ شفاهی موقوفات گلشن در سی‌امین نشست «چقدر یزد را می‌شناسیم» بررسی شد

بررسی طرح مرمت و باز کاربری حمام تاریخی نصرآباد با رویکرد ایجاد موزه زمان و زندگی