اجرای 244 طرح گردشگری در استان یزد

۳۱ تیر ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد گفت: با اجرای ۲۴۴ طرح گردشگری در استان بیش از ۳ هزار نفر مشغول به کار می شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛”محمد میر شمسی” با اشاره به اینکه اکنون ۲۴۴ طرح گردشگری در استان یزد در حال ساخت و ساز است گفت: حجم سرمایه گذاری این طرح ها هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که تا کنون بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

این مقام مسئول با بیان اینکه بیش از هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح ها تسهیلات مورد نیاز است، افزود: پیش بینی می شود با اتمام این طرح ها ۳ هزار و دویست و هفت نفر مشغول به کار شوند.

وی اظهار داشت: سرمایه گذاران این طرح ها اشخاص حقیقی و حقوقی هستند که با کاربری اقامتی، پذیرایی، تفریحی و توریستی در قالب هتل، اقامتگاه های بوم گردی، سفره خانه های سنتی و رستوران های بین راهی احداث می شوند.

معاونت برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد گفت: اولویت ساخت ساز های استان با هتل های ۵ ستاره و هتل های کویری با رویکرد خدمات ۵ ستاره و مراکز تفریحی-گردشگری بر مبنای نیاز های استان است.

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد