شهردار یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد مطرح کرد:
آماده‌سازی یزد برای استقبال از نوروز ۱۴۰۴ / برنامه‌های متعددی در حوزه‌های فرهنگی و زیباسازی شهر داریم.

۰۳ بهمن ۱۴۰۳ / در گردشگری, گزارش خبری، مقالات و یادداشت ها

شهردار یزد با اشاره به برگزاری نخستین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری یزد در آبان‌ماه سال جاری، گفت: برنامه‌های متعددی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و زیباسازی شهری داریم.

ابوالقاسم محی الدینی در سومین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری یزد، گفت: برخی از فعالیت‌هایی که برای پایان سال، ایام نوروز و همزمانی آن با ماه رمضان پیش‌بینی شده، توسط مدیران مربوطه ارائه شد و مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

شهردار یزد افزود: برنامه‌های مفصل و متعددی در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی ورزشی، در سه مقطع شامل قبل از ایام شب‌های قدر، ایام ولادت امام حسن(ع) از ۲۲ تا ۲۶ اسفندماه و مقطع سوم بعد از شب‌های قدر تا عید فطر برنامه‌ریزی شده که در این مقطع برنامه‌های خوب و شاد فرهنگی برای مسافران و همشهریان  پیش‌بینی شده است.

محی الدینی در خصوص فعالیت‌های شهرداری در حوزه سیما و منظر شهری گفت: در حوزه زیباسازی شهری برنامه هایی اعم از نصب اِلِمان های ویژه با در نظر گرفتن همزمانی ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و همچنین برنامه هایی از نظر گل کاری و زیباسازی شهر در نظر گرفته شده است.

او اقدامات مناطق پنجگانه شهرداری را برای آماده‌سازی شهر یزد برای استقبال از نوروز حائز اهمیت خواند و افزود: در سطح مناطق، فعالیت‌های متعدد عمرانی، زیباسازی، آماده‌کردن سطح شهر برای ایام نوروز، رنگ آمیزی سنگ جدول‌ها و تیرهای روشنایی و دیگر اماکن، خط کشی ها و فعالیت‌های متعدد دیگری برنامه‌ریزی شده است که در دستور کار قرار دارد.

شهردار یزد با اشاره به سامانه منظومه یکپارچه «یزدِ من» تصریح کرد: مسافرین عزیز نوروزی و همشهریان یزدی می توانند با کمک این سامانه به سهولت به همه خدمات شهری دسترسی داشته باشند و به مکان‌های مختلف شهری و محل‌های ارائه خدمات مختلف در شهر یزد و همچنین محل برگزاری برنامه‌های فرهنگی و یا محل‌های اسکان موقت نوروزی هدایت شوند.

محی الدینی در خصوص محل‌های اسکان موقت مهمانان نوروزی گفت: شهرداری یزد همانند سال‌های گذشته سه مکان پارک کوهستان، بوستان بزرگ شهر و بوستان مهر ملل را برای اسکان موقت مسافران نوروزی در نظر گرفته که در حال آماده‌سازی این اماکن است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد

برگزاری هشتمین جشنواره تابستانه در بافق/ توسعه ظرفیت‌های گردشگری و صنایع جانبی در دستور کار قرار دارد

احیای محور تاریخی بازار تا بقعه پیرمراد با مشارکت میراث‌فرهنگی و شهرداری بافق

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد
مشوق‌های جدید شهرداری یزد برای توسعه گردشگری؛ تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

هم‌افزایی میراث‌فرهنگی و اسناد ملی یزد برای صیانت از میراث مکتوب

ملیحه فخاری
یزد؛ شهری که زمان در آن زندگی می‌کند

سیدمحمد رستگاری
ثبت جهانی یزد؛ میراثی برای بشریت، مسئولیتی برای امروز