استاندار یزد در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد:
گردشگری کلید حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی است/ تحقق شعار وفاق ملی و صلح جهانی از مسیر گردشگری

۱۱ مهر ۱۴۰۳ / در گردشگری, گزارش خبری، مقالات و یادداشت ها

استاندار یزد با بیان اینکه گردشگری کلید حل بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی است، گفت: تحقق شعار وفاق ملی دولت چهاردهم و صلح جهانی نیز جز از مسیر گردشگری امکان‌پذیر نخواهد بود.

مهران فاطمی در گفت‌وگو با روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در نشست مشترک فعالان گردشگری استان به مناسبت هفته گردشگری که باهدف بررسی مسائل و دغدغه‌های این قشر روز گذشته ۱۰ مهرماه برگزار شد، گردشگری را کلید حل بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی استان دانست و اظهار کرد: ورود سالانه ۲۰ میلیون گردشگر خارجی به کشور تحریم‌های نفتی و بانکی را بی‌اثر و تلاش دشمنان در راستای ایران هراسی را با شکست مواجه خواهد کرد.

استاندار یزد بابیان اینکه تفاوت در سبک زندگی، معماری، خوراک و پوشاک و… باعث رونق گردشگری می‌شود گفت: تحقق شعار وفاق ملی دولت چهاردهم و صلح جهانی نیز جز از مسیر گردشگری امکان‌پذیر نخواهد بود.

او با تأکید بر ضرورت  تمرکز بر فرهنگ و گفتمان گردشگری برای همراهی مردم تصریح کرد: در صورت حل مبنایی مشکلات گردشگری مصداق‌های این حوزه نیز حل خواهد شد، لذا مسئولین باید از این صنعت به عنوان یک خط قرمز و مزیت استان دفاع کنند.

استاندار یزد به مشکلات زنجیره گردشگری نظیر ایجاد اقامتگاه و هتل و صنایع‌دستی اشاره کرد و گفت: حساسیت بالای صنعت گردشگری و تأثیرپذیری آن از اتفاقات جهانی، این حوزه را با مشکلات مختلفی ازجمله حفظ نیروهای تخصصی مواجه کرده است.

فاطمی در ادامه با اشاره به لزوم همراهی و همکاری بخش‌های دولتی و خصوصی در راستای حل مسائل حوزه گردشگری عنوان کرد: برای اوج‌گیری یزد هیچ مسیری به جز گردشگری و حوزه علم و فناوری و دانش بنیان وجود ندارد.

او از دفاع تمام‌قد استان از حوزه گردشگری در سه سال اخیر خبر داد و گفت: هماهنگی و برگزاری دشوار جام باشگاه‌های والیبال آسیا و مسابقات بدمینتون جام فجر و نیز اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD مؤید این مسئله است.

استاندار یزد در پایان با قدردانی از فعالان حوزه گردشگری استان خاطرنشان کرد: بیش از ۹۵ درصد دستاوردهای صنعت گردشگری مربوط به فعالان این حوزه بوده و امیدواریم در ادامه شاهد روزهای پررونق گردشگری در یزد باشیم.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

استاندار یزد:
حضور حماسی در آیین بدرقه، تجلی ولایت مداری ملت است/ آماده‌باش کامل دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی به ۲۵ هزار زائر ثبت نامی یزدی

معاون گردشگری استان یزد:
اقامتگاه‌های یزد با ۶۰ درصد تخفیف میزبان زائران امام شهید می‌شوند

سیدمحمد رستگاری
یزد در سوگ رهبر شهید؛ روایت یک پیوند ماندگار

مرمت اضطراری کاشیکاری‌های تکیه تاریخی امیر چقماق

موکب خودجوش آفرودسواران یزد در ایام محرم برپا شد

توسعه زیرساخت‌های گردشگری یزد شتاب می‌گیرد/ تشکیل کارگروه ویژه حمایت از پروژه‌های شاخص

ساماندهی بازار سنتی یزد و احیای قنات دولت‌آباد در دستور کار ستاد راهبردی مدیریت شهر تاریخی یزد

پیام مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد به مناسبت هفته قوه قضاییه
هفته قوه قضاییه، فرصتی برای پاسداشت عدالت، قانون‌مداری و تکریم تلاش‌های خالصانه خدمتگزاران دستگاه قضایی است.

تدوین برنامه مرمت مرحله‌ای بازارچه تاریخی حاج میرزا هادی اردکان

عملیات مرمت اضطراری باغ تاریخی حمص در بافق آغاز شد

بررسی پیشینه باستان‌شناختی شهر تاریخی یزد در بیست و نهمین نشست کمیته تاریخی‌فرهنگی

معاون گردشگری کشور:
گردشگری محرم در یزد ظرفیت مهم توسعه فرهنگی و اقتصادی است