گردشگری مذهبی فرصتی برای معرفی یزد در عرصه جهانی است

۱۷ مرداد ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

استاندار یزد با اشاره به ایران‌هراسی به‌عنوان بحثی که رسانه‌های جهانی آن را به جد دنبال می‌کنند، گفت: «ما می‌توانیم در برابر این هجمه به‌خوبی عمل کنیم و ظرفیت بالای گردشگری مذهبی یزد، فرصتی است برای تغییر فضای ایران هراسی است.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مهران فاطمی ۱۶ مردادماه بعد از حضور در جمع گردشگران خارجی شرکت‌کننده در مراسم عزاداری سالار و سرور شهیدان در یزد، به ظرفیت بسیار زیاد گردشگری مذهبی استان برای تغییر فضای ایران هراسی اشاره کرد و گفت: «یزد در حوزه گردشگری ابعاد مختلفی دارد که یکی از آن‌ها گردشگری مذهبی و معنوی است.»

استاندار یزد ادامه داد: «میراث ماندگار عاشورا و محرم فوق‌العاده جذابیت دارد و ما می‌توانیم با حضور گردشگران و در واقع شناساندن این ظرفیت‌ها به آن‌ها، ارزش‌ها، آرمان‌ها و هویت دینی و ملی خود را به جهانیان منتقل کنیم.»

او با اشاره به تقویت این ظرفیت استان یزد، اقدامات ارزشمندی که توسط دبیرخانه حسینیه ایران در یزد، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد و فعالان گردشگری در این خصوص انجام می‌شود را در این امر مهم و مؤثر عنوان کرد.

فاطمی در ادامه به خاطرات و روایاتی که گردشگران مذهبی یزد از سفر خود در فضای مجازی منتشر می‌کنند، اشاره کرد و گفت: «این مطالب بسیار جالب و ارزنده است و نشان از تأثیر عمیق بر روی عقاید و اندیشه‌ها، رفتارها و ذهنیت‌های آن‌ها نسبت به ایران و مسائل دینی، مذهبی و ملی ما دارد و جا دارد که تشکر کنم از همه افرادی که این ظرفیت‌ها را فراهم کردند، امیدوارم بتوانیم مثل اربعین که جهانی شده ظرفیتی که در یزد، حسینیه ایران وجود دارد را نیز ملی و جهانی کنیم.»

در این جمع مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هم در مورد برنامه‌ریزی بهتر برای استفاده گردشگران از برنامه‌های ماه محرم یزد، گفت: «امسال از کشورهای مختلف در استان حضور یافتند و از مراسم متفاوت عزاداری امام حسین (ع)، آداب‌ورسوم مرتبط با عزاداری و ماه محرم در یزد بازدید و در کارگاه‌های آموزشی متناسب با اهداف و قیام اباعبدالله الحسین (ع) شرکت کردند.»

آخوندی در پایان اظهار امیدواری کرد با اقدامات انجام‌شده بتوانیم سفیر خوبی برای امام حسین (ع) و هدف والای ایشان باشیم.

آخرین مطالب

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد

سرای آذریزدی موزه شد/ خانه‌ای برای ماندگاری قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه