پلمب بیش از ۸۰ واحد اقامتی غیرمجاز در دوماهه گذشته

۰۴ تیر ۱۳۹۹ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: در دوماهه گذشته بیش از ۸۰ واحد اقامتی غیرمجاز در استان پلمب شده است‌.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،

هما خورشیدی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا برخورد با واحد های اقامتی غیر مجاز شدت گرفت و در دوماهه گذشته در پی برخورد با ۳۵ خانه غیرمجاز بیش از ۸۰ واحد پلمپ شده است.

او افزود: به منظور حفظ سلامت جامعه همشهریان در صورت مشاهده فعالیت واحد های اقامتی غیرمجاز آن را به شماره ۳۶۲۰۲۷۷۷ یا با مراجعه به سایت www.yazdcity.ir در قسمت ثبت شکایات اطلاع دهند.

خورشیدی تاکید کرد: بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا واحدهایی مجاز به پذیرش مسافر هستند که از سوی وزارت بهداشت تایید شده باشند و دستورالعمل های بهداشتی را در واحد های خود رعایت کنند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با بیان اینکه مسافران باید نسبت به اسکان استان خود مطمئن باشند، افزود: فعالیت واحد های اقامتی غیر مجاز تهدیدی برای سلامت جان خود مسافران خواهد بود.

آخرین مطالب

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت