پایان مرمت آب‌انبار تاریخی مریم‌آباد یزد

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد از پایان پروژه مرمت و ساماندهی آب‌انبار محله مریم‌آباد خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمدرضا فلاحتی روز دوشنبه ۲۵ بهمن‌ماه با اعلام این خبر گفت: «این آب‌انبار دارای ۴ بادگیر، مخزن و سردر بوده و مصالح اصلی استفاده‌شده در ساخت آن خشت، سنگ و آجر است.»
سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد با اشاره به اینکه این پروژه مرمتی توسط نیروهای امانی اداره‌کل و با مشارکت شهرداری منطقه دو انجام‌شده، افزود: «در طول زمان بر بنای آب‌انبار تاریخی محله مریم‌آباد آسیب‌هایی واردشده بود و به‌منظور پیشگیری از تخریب بیشتر این بنا، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد کار مرمت آن را آغاز کرد.»
فلاحتی ادامه داد: «اقدامات مرمتی در این بنا به‌صورت نخاله برداری، پاک‌سازی محوطه و راه‌پله‌های آب‌انبار، مرمت بادگیرها و بندکشی نماهای آجری، بدنه سازی و کف سازی محوطه آب‌انبار و مرمت سردر ورودی راه‌پله‌ها انجام‌شده است.»

آخرین مطالب

مناسب‌سازی منوی رستوران حاجی‌بابایی اله آباد زارچ به خط بریل هم‌زمان با میزبانی تیم ملی گل بال نابینایان

حفاظت بلندمدت از بازار حضرت عباسی با اجرای عملیات کنترل و پیشگیری از آسیب موریانه

نشست مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد و معاون فرماندار بهاباد برگزار شد

معاون استاندار یزد:
نظارت بر اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی در آستانه اربعین تشدید می‌شود/ لزوم آمادگی کامل برای میزبانی از زائران حسینی

ثبت رویداد «نسیم اربعینی» در فهرست رویدادهای گردشگری کشور/ نذر بادبزن‌های حصیری بافق جهانی می‌شود

الهه خاکباز الوندیان
افسانه نخودی؛ روایت ایرانی برای پیوند جهان گسسته در موزه قصه یزد

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان