نشست کمیته تخصصی اطلاع ‌رسانی و تبلیغات ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد برگزار شد

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ / در عمومی

جلسه هماهنگی کمیته تخصصی اطلاع‌ رسانی و تبلیغات ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد ویژه نوروز ۹۸، چهارشنبه یکم اسفند ماه با حضور مدیرکل میراث فرهنگی استان، مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد و اعضای این کمیته در محل اداره‌کل میراث ‌فرهنگی استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ "سید مصطفی فاطمی" در این نشست گفت: این جلسه به ‌منظور ایجاد همکاری و تعامل هرچه بیشتر بین دستگاه ‌های عضو کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات در نوروز ۹۸ برگزار شده که امید است امسال فعال‌تر و گسترده‌تر از سال‌های قبل عمل کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد افزود: تدابیر لازم برای اطلاع ‌رسانی گسترده فعالیت‌ ها و اقدامات اعضای ستاد باید توسط اعضای این کمیته اندیشیده شود و هماهنگی‌های لازم در این خصوص صورت پذیرد.

فاطمی، راهنمایی مسافران و گردشگران نوروزی را یکی از راه‌ های ماندگاری آن‌ ها در استان برشمرد و اظهار کرد: چاپ و توزیع انواع اقلام تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی، فعالیت‌ های صداوسیما در این زمینه، راه‌اندازی و فعالیت مراکز اطلاع‌رسانی و همچنین فعالیت‌ های تبلیغاتی سایر اعضای این کمیته از موارد حائز اهمیتی است که برای نیل به این هدف ما را یاری خواهد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در پایان با بیان اینکه امسال همانند سال های گذشته تصمیم به استقرار راهنمایان گردشگری در اماکن تاریخی فرهنگی شاخص استان داریم، گفت: تهیه بروشور و نقشه های اطلاع رسانی ویژه نوروز به صورت یکپارچه و هماهنگ انجام شود و دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف از انجام فعالیت های پراکنده در این حوزه خودداری کنند.

در این جلسه هرکدام از اعضای کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد با ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه‌ های صورت گرفته و در دست اجرا برای نوروز ۹۸ بر گسترش فعالیت‌ ها و اقدامات تبلیغی و اطلاع‌رسانی تأکید و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

گفتنی است: ساماندهی اسکان مسافران نوروزی، طراحی اپلیکشن گردشگری ویژه نوروز، طراحی شعار و لوگوی متحد برای نوروز ۹۸ و یکسان سازی و ساماندهی بروشورهای معرفی شهر میراث جهانی یزد از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.

آخرین مطالب

بررسی وضعیت اعتبارات پروژه‌های میراث‌فرهنگی در ۶ شهرستان یزد با حضور نماینده مجلس

آیین بزرگداشت قائد شهید امت و شهدای جنگ رمضان در ارگ حکومتی یزد برگزار می‌شود

هم‌اندیشی برای تأمین اعتبار و پیشبرد طرح‌های زیرساختی گردشگری یزد

فاز نخست مرمت دیوار نگاره‌های تاریخی امامزاده عبدالله (ع) بافق در مراحل پایانی

نخستین انتخابات انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان یزد برگزار شد

تسریع در پرداخت تسهیلات، محور نشست مشترک میراث‌فرهنگی یزد و صندوق کارآفرینی امید

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد