نخستین جشنواره تجربه محور برداشت پسته شهر احمدآباد برگزار شد

۱۵ مهر ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان از برگزاری نخستین جشنواره تجربه‌محور برداشت پسته شهر احمدآباد خبر داد.

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مصطفی سپهری اردکانی  با اعلام این خبر گفت: شامگاه جمعه ۱۴ مهرماه اولین جشنواره برداشت پسته شهر احمدآباد با حضور پر شور مردم و مسئولین در محل پارک نشاط شهر احمدآباد شهرستان اردکان برگزار شد.

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان، هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی پتانسیل‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهر احمدآباد و صنایع وابسته به پسته عنوان کرد.

سپهری اردکانی اظهار کرد: جشنواره پسته محصول تلاش و اراده کشاورزانی است که برای امر تولید و اشتغال زحمات زیادی کشیده‌اند و با همت زیاد و هدفمند دل در گرو تولید دارند.

او اضافه کرد: این جشنواره با مشارکت بخشداری مرکزی و شهرداری احمدآباد برپا شده و ان‌شاءالله زمینه‌ای برای برگزاری آن در سال‌های متوالی فراهم شود.

جشنواره برداشت پسته همراه با برنامه‌های جانبی اعم از جنگ شبانه، استندآپ کمدین و غرفه‌های محصولات وابسته به پسته، غذاهای محلی و صنایع‌دستی برگزار شد.

آخرین مطالب

سقف شیروانی حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) فهادان برداشته شد

سقف شیروانی حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) فهادان برداشته شد

مرمت حصار شرقی کهن دژ نارین قلعه میبد با روش‌های اصیل آغاز شد

آغاز مرمت و سامان‌دهی کافی‌شاپ بازارچه صنایع‌دستی و خانه طبایی اردکان پس از دو سال وقفه

ظرفیت‌های گردشگری ورزشی زارچ بررسی شد

هنر اصیل سنگ‌تراشی در مهریز با برگزاری کارگاه آموزشی احیا می‌شود

نشست مدیرکل موزه‌های وزارت میراث‌فرهنگی با موزه داران استان یزد برگزار شد

دومین جلسه کمیته گردشگری سلامت استان یزد برگزار شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه فرهنگ و هنر بافق

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاریخ و تمدن بهاباد

موزه آفرینش بهاباد یزد افتتاح شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه اسناد و نسخ خطی مهربان پولادی در یزد