معابر بافت تاریخی بافق مرمت می‌شود

۲۳ تیر ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق از اجرای عملیات مرمت و ساماندهی معبر تاریخی این شهرستان خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،
لیلی رنجبر روز چهارشنبه ۲۳ تیرماه بابیان اینکه عملیات مرمت و ساماندهی معابر بافت تاریخی بافق با مشارکت فرمانداری انجام می‌شود، افزود: «محور فرهنگی حوض رحیم، مصلی و مسجد جامع بافق، میدان خان تا حسینیه کاکامیر و محور بن‌بست تاریخی میدان خان در این پروژه احیاء می‌شود.»

رئیس اداره میراث¬فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بافق ادامه داد: «با توجه به اینکه میدان خان بافق قلب تجاری و مرکز شهر بافق است، معابر متصل به این میدان، به خیابان‌های اصلی شهر می‌رسد و بدین دلیل مرمت شریان‌های متصل با بافت قدیم و جدید شهر، لازم و ضروری است.»

رنجبر بابیان اینکه بازسازی محله‌های تاریخی و بافت فرسوده، کالبد شهر را کارآمدتر خواهد کرد و زندگی در آن‌ها به نحو مطلوب و بهتری استمرار پیدا می‌کند، اظهار داشت: «این پروژه مرمتی شامل؛ کف‌سازی، جداره سازی، اجرای شرفی، دیوارچینی، شیب بندی کوچه‌ها، آواربرداری و تخلیه نخاله‌ها است.»

لازم به ذکر است: مساحت بافت قدیمی شهر بافق ۳۰۸ هکتار است که ۲۶۴ هکتار بافت فرسوده و ۴۴ هکتار آن بافت تاریخی ارزشمند به شمار می‌رود.

آخرین مطالب

بررسی وضعیت اعتبارات پروژه‌های میراث‌فرهنگی در ۶ شهرستان یزد با حضور نماینده مجلس

آیین بزرگداشت قائد شهید امت و شهدای جنگ رمضان در ارگ حکومتی یزد برگزار می‌شود

هم‌اندیشی برای تأمین اعتبار و پیشبرد طرح‌های زیرساختی گردشگری یزد

فاز نخست مرمت دیوار نگاره‌های تاریخی امامزاده عبدالله (ع) بافق در مراحل پایانی

نخستین انتخابات انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان یزد برگزار شد

تسریع در پرداخت تسهیلات، محور نشست مشترک میراث‌فرهنگی یزد و صندوق کارآفرینی امید

یزد آماده میزبانی چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت اکو

سیدمحمد رستگاری
روایت متخصصانی که آینده میراث ایران را هوشمند می‌سازند/ از خوارزمی تا عصر هوش و فناوری

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران و افزایش تاب‌آوری در تأسیسات گردشگری یزد

راهکارهای بهسازی جان‌پناه شیرکوه با محوریت توسعه ایمنی گردشگری کوهستان در یزد بررسی شد

برگزاری چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرمای حاجی‌آباد زرین اردکان

نشست هماهنگی میزبانی رویدادهای بین‌المللی گردشگری اکو در یزد برگزار شد