مجموعه تاریخی شهدای فهرج مرمت می شود

۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان یزد از مرمت بخشی از فضای ضلع شمالی مجموعه شهدای فهرج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد؛
محمدرضا فلاحتی، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان یزد با اشاره به اینکه ضلع شمالی مجموعه تاریخی فهرج، در اثر فرسایش و عوامل جوی در معرض تخریب قرار گرفته است، گفت: به منظور حفاظت از این مجموعه، مرمت اضطراری این ضلع، که به طور کامل از خشت ساخته شده، از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است.

او با بیان اینکه مجموعه تاریخی شهدای فهرج متعلق به قرن نهم هـجری قمری است، افزود: در این پروژه عملیات دوخت و دوز و استحکام بخشی دیوارها، بازسازی سقف و تویزه های تخریب شده با خشت و ملات گچ و خاک، کونو شکنی و خاکریزی، اجرای ناودان و اندود کاهگل پشت بام اجرا خواهد شد.

فلاحتی اظهار داشت: این مجموعه تاریخی در فاصله سی کیلومتری شمال شرقی شهرستان یزد و در روستای فهرج قرار دارد که با شماره ثبت ۲۴۴۴ در تاریخ ۱۸ آبان ۱۳۷۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است.

آخرین مطالب

الهه خاکباز الوندیان
افسانه نخودی؛ روایت ایرانی برای پیوند جهان گسسته در موزه قصه یزد

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان

دیدار گردشگران با ماه و اجرام آسمانی در کویر یزد

هم‌افزایی دانشگاه یزد و میراث‌فرهنگی برای حفاظت و مدیریت علمی در استان

آغاز عملیات مرمت حمام تاریخی قلعه بافق

هم‌افزایی دستگاه قضا و میراث‌فرهنگی برای صیانت از بافت تاریخی در یزد

برگزاری کارگاه آموزشی «گردشگری فرش و دست‌بافته‌ها» در یزد