لزوم معرفی ابعاد معنوی و مذهبی فرهنگ یزد به گردشگران

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با تاکید بر لزوم معرفی ابعاد معنوی و مذهبی فرهنگ یزد به گردشگران گفت: موضوع گردشگری معنوی و مذهبی در یزد به‌عنوان بخشی اصیل از فرهنگ این استان است و به‌صورت ویژه در دستور کار اداره کل قرار گرفته است.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، سید محمد رستگاری با اشاره به مراسم رونمایی پوستر مستند «این یک فیلم تبلیغاتی نیست» با موضوع گردشگری معنوی در یزد گفت: موضوع گردشگری معنوی و مذهبی در یزد به‌عنوان بخشی اصیل از فرهنگ این استان است و این بخش به صورت ویژه در دستور کار اداره کل قرار گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد افزود: همان‌گونه که برای حفاظت از خشت خام و ابنیه تاریخی یزد تلاش می‌شود، فرهنگ، آداب و رسوم نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد، چرا که این عناصر مکمل یکدیگرند و هویت فرهنگی یزد را شکل می‌دهند.

او تصریح کرد: تاکنون به جایگاه شایسته گردشگری معنوی و مذهبی نرسیده‌ایم، اما برنامه‌ریزی‌هایی در حال انجام است تا در سال جاری قوی‌تر از گذشته مسیرهای مشخصی برای گردشگری معنوی تعریف شود.

رستگاری گفت: این نوع گردشگری نباید محدود به ایام تاسوعا و عاشورا باشد. بلکه باید در تمام ایام سوگواری و مناسبت‌های مذهبی با تعیین مسیرهای مناسب و محتوای معرفی‌شده، از این ظرفیت در راستای پاسداشت فرهنگ دینی و نیز معرفی آن به گردشگران داخلی و خارجی بهره برد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعامل خوبی میان راهنمایان گردشگری با طلاب و راهنمایان مذهبی شکل‌ گرفته و این همکاری‌ها زمینه مناسبی برای معرفی ابعاد معنوی و مذهبی فرهنگ یزد به گردشگران فراهم کرده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

کفسازی محور گلچینان با نظارت پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد سامان‌دهی می‌شود

توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌ای ماندگار برای آینده یزد

تجربه استادکاران پیشکسوت؛ گنجینه‌ای زنده برای صیانت از هویت تاریخی و معماری یزد

هنرستان صنایع غذایی قهوه‌چی در یزد افتتاح شد

سومین رویداد سه‌شنبه‌های میبدگردی در محله تاریخی کنزی‌های بشنیغان برگزار می‌شود

جشنواره تابستانه و جشنواره خرما فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری بافق

دومین جشنواره از بذر تا نذر در تنگ چنار مهریز برگزار شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بافق فراتر از معدن، در مسیر توسعه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های بومی است

هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرمای بافق آغاز به کار کرد

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده