نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / در

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته استان یزد از ۱۳ تا ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵ با حضور استان‌های مختلف کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی استان یزد برگزار می‌شود.

به‌گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد،نشست هماهنگی برگزاری نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته استان یزد در سال ۱۴۰۵، روز ۲۰ شهریورماه به ریاست محمدرضا علمدار یزدی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد، برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیرکل و معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد و رئیس جامعه هتلداران استان برگزار شد، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری این رویداد ملی و زمینه‌سازی برای حضور استان‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفت.
نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته استان یزد از ۱۳ تا ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵ در محل نمایشگاه بین‌المللی استان یزد برگزار خواهد شد و استان‌های مختلف کشور برای حضور در این رویداد و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری خود دعوت می‌شوند.
این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان‌ها، ایجاد فرصت برای تعامل و تبادل تجربیات میان فعالان این حوزه و فراهم کردن زمینه توسعه همکاری میان بخش‌های دولتی و خصوصی برگزار خواهد شد.

در این نشست همچنین بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های متولی و فعالان بخش خصوصی برای برگزاری منسجم و شایسته این نمایشگاه و استفاده از ظرفیت‌های آن برای معرفی توانمندی‌های گردشگری و صنایع وابسته تأکید شد.

انتهای پیام/

    آخرین مطالب

    آغاز پویش مشارکتی پایش و پاکسازی پشت‌بام و ناودان بناهای تاریخی شهر یزد

    پرونده‌های دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یزد در کمیته تجدیدنظر بررسی شد

    برگزاری کارگاه تخصصی حفاظت پیشگیرانه از آثار کاغذی تاریخی در یزد

    سیدمحمد رستگاری
    یزد؛ از میراث جهانی تا مقصد قابل اعتماد گردشگری سلامت

    معاون گردشگری استان یزد:
    صیانت از حقوق مسافران، با شفافیت در قراردادهای مسافرتی امکان‌پذیر است

    پنجمین جشنواره انار شاهدیه از ۲۵ آبان برگزار می‌شود

    رویداد «طعم انار» در سریزد برگزار می‌شود

    هشتمین جشنواره زعفران و چهارمین جشنواره به بهاباد برگزار می‌شود

    سیدمحمد رستگاری
    زعفران بهاباد؛ از مزرعه تا روایت گردشگری یزد

    عروسک‌های مهربانی برای کودکان جنگ‌زده/ از سرو ۴۵۰۰ ساله ابرکوه تا گلزار شهدای میناب

    پیشنهاد احداث بوستان بزرگ گردشگری خانواده در یزد

    اجرای اقدامات حفاظتی برای کنترل عوامل بیولوژیک در اموال تاریخی مسجد جامع ندوشن