قلعه ملکی هرات سامان‌دهی می‌شود

۰۱ مرداد ۱۴۰۳ / در میراث فرهنگی

فرماندار شهرستان خاتم از ۳۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای سامان‌دهی قلعه ملکی هرات خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، علی اکبریان فرماندار شهرستان خاتم گفت: به منظور سامان،دهی اماکن تاریخی و گردشگری در شهرستان خاتم قلعه ملکی یکی از پروژه‌های در دست اقدام است.

فرماندار شهرستان خاتم افزود: قلعه ملکی با بافت قدیمی که دارد یکی از بناهای تاریخی منحصربه‌فرد در استان یزد است و همچنین ظرفیت خوبی در حوزه گردشگری است.

او بیان کرد: با پیگیری‌های متوالی مسئولان استان و شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی برای سامان،دهی این بنای تاریخی تلاش شد و با واگذاری به بخش خصوصی طرح جامع سامان‌دهی در نظر گرفته شد.

اکبریان ادامه داد: با تصویب طرح جامع سامان،دهی این قلعه با وقفه بیش از یک دهه از طریق بخش خصوصی با نظارت اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کار سامان‌دهی آن آغاز می‌شود.

فرماندار شهرستان خاتم بابیان اینکه تاکنون یک میلیارد تومان اعتبار برای جلوگیری از تخریب این قلعه تخصیص داده شد، گفت: امسال با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تهیه طرح جامع برای سامان‌دهی قلعه ملکی ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که در سه مرحله ۱۰ میلیارد تومانی اجرا می‌شود.

او افزود: بخش اول سامان‌دهی این قلعه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

نشست مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد و معاون فرماندار بهاباد برگزار شد

معاون استاندار یزد:
نظارت بر اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی در آستانه اربعین تشدید می‌شود/ لزوم آمادگی کامل برای میزبانی از زائران حسینی

ثبت رویداد «نسیم اربعینی» در فهرست رویدادهای گردشگری کشور/ نذر بادبزن‌های حصیری بافق جهانی می‌شود

الهه خاکباز الوندیان
افسانه نخودی؛ روایت ایرانی برای پیوند جهان گسسته در موزه قصه یزد

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان

دیدار گردشگران با ماه و اجرام آسمانی در کویر یزد

هم‌افزایی دانشگاه یزد و میراث‌فرهنگی برای حفاظت و مدیریت علمی در استان