صدور 501 مجوز سرمایه‌گذاری گردشگری از ابتدای دولت سیزدهم در یزد

۲۰ خرداد ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد از صدور ۵۰۱ مجوز سرمایه‌گذاری گردشگری از ابتدای دولت سیزدهم در یزد خبر داد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، محمد میر شمسی روز شنبه ۲۰ خردادماه با اعلام این خبر و با تأکید بر حمایت از فعالان و سرمایه‌گذاران پروژه‌های گردشگری گفت: از ابتدای تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون ۵۰۱ مجوز سرمایه‌گذاری گردشگری صادرشده که این مجوزها شامل موافقت اصولی، مجوز ایجاد و بهره‌برداری بوده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره­کل میراث­فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ادامه داد: طی این مدت ۳۸۷ موافقت اصولی با پیش‌بینی حجم سرمایه‌گذاری ۱۱۰ هزار میلیارد ریال صادرشده که با ایجاد و تکمیل پروژه‌ها زمینه اشتغال ۳۸۹۵ نفر فراهم خواهد شد.

میرشمسی اظهار کرد: همچنین طی این مدت، ۲۶ مجوز ایجاد با ۱۴ هزار میلیارد ریال حجم سرمایه‌گذاری و ۹۱ مجوز بهره‌برداری با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال حجم سرمایه‌گذاری در استان صادرشده و که جمعاً زمینه اشتغال ۱۸۰۱ نفر را فراهم کرده است.

او تصریح کرد: این مجوزها در قالب احداث و ایجاد هتل، مجتمع گردشگری، مرکز تفریحی، سرگرمی، سفره‌خانه سنتی، اقامتگاه بوم گردی، اقامتگاه سنتی و دیگر تأسیسات گردشگری در سطح استان بوده است.

او در پایان یادآور شد امروزه صنعت گردشگری به‌عنوان یک صنعت پیشران و مهم در دنیا و همچنین ایران به لحاظ درآمدزایی، جذب منابع مالی و عامل ایجاد اشتغال تأثیرگذار، موردتوجه است و سعی ما نیز براین است تا از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری استان، برای رونق هرچه بیشتر اقتصادی و توسعه پایدار حمایت کنیم.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد

سرای آذریزدی موزه شد/ خانه‌ای برای ماندگاری قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه